11 december 2012

BEAUTY @ THE BLOG WORKS


Afgelopen zaterdag sjeesde ik naar Antwerpen voor The Blog Works. Er was geen kat (en geen sneeuw!) op de baan te zien, dus de rit verliep erg vlotjes. Ik werd een voormiddag ondergedompeld in inspirerende verhalen van succesvolle buitenlandse bloggers. Niet altijd onmiddellijk toepasbaar op België, maar dromen is toegestaan ;) Mijn eigen bevindingen kan je trouwens teruglezen op Twitter, via mijn profiel (@BeautyLovesBE) of via de hashtag #tbw12. Concrete tips kregen we in de namiddag tijdens de fotografieworkshops. Maar boy, moet ik nog veel oefenen met mijn camera om de manuele kant ervan onder de knie te krijgen!Op de bovenste foto zie je twee beauty nieuwigheden die mij door de dag hebben geholpen. Trouwe bloglezers weten al dat ik dol ben op lipproducten (en ook andere beauty, uiteraard, gnagna!). Deze nieuwe potjes van Nivea werden hier dan ook op veel enthousiasme onthaald. De nieuwe Nivea Lip Butters zijn kleine, handige potjes met weldadige lipverzorging. De winnende combinatie: Hydra IQ om de vochtbalans van de lippen op peil te houden, zoete amandelolie om ze te kalmeren en verzachten en galamboter om je lippen te hydrateren en herstellen.


De Lip Butters bestaan in drie varianten:
 • Original: deze is gewoon wit en (voor mij alleszins) reukloos. Hij wordt kleurloos op je lippen en is dus een goede lipbalsem voor hem en haar;
 • Vanilla & Macadamia: Superlekkere combinatie! Iets minder wit dan de Original, maar ook deze wordt kleurloos op je lippen. De geur is wel een pluspunt, ik zwijmel gewoon weg.
 • Raspberry Rosé: Ruikt iets frisser dan Vanilla & Macadamia, maar is ook erg lekker. Deze is roze en zou een subtiel waasje achterlaten op je lippen. Op mijn gepigmenteerde lippen is daar niet zo veel van te zien, maar je koopt deze balsems dan ook vooral voor de verzorging.

Ik denk dat ik het al bijna niet meer moet zeggen, maar ik ben hier dol op. De Lip Butters zijn echt als boter, je hebt niet veel nodig om je lippen te verzorgen en ze doen echt veel goeds voor je lippen. Fijne bijkomstigheid: ze zijn helemaal niet duur en vlot verkrijgbaar. De Original komt op mijn nachtkastje en de twee andere varianten gooi ik in mijn handtas voor onderweg.Ook L'Occitane's Honey Hand Cream was direct een schot in de roos. Helaas (waarom?!) slechts verkrijgbaar gedurende twee weken, dus hier móet ik back-ups van gaan halen.

De hele lijn - inderdaad, hele lijn, want er is meer dan enkel handcrème. De Honey Whipped Body Cream staat ook nog op mijn verlanglijstje, die ziet eruit om op te eten! - bevat karitéboter en honing en die combinatie is to die for! Beide ingrediënten voeden je huid en de geur is om bij weg te dromen. De handcrème geeft de hele dag door een subtiel honingaroma af, ik kan wel aan mijn handen blijven snuffelen. Sowieso bevat de handcrème van L'Occitane altijd karitéboter, maar in combinatie met de honing zien mijn droge handen er direct beter uit. Ik heb heel het jaar door wel last van droge handen, maar in de winter wordt dat nog een graadje erger. Dit kleine tubetje wordt deze winter mijn reddende engel! Markeer 24 januari dus in je agenda en ik zal dat ook doen, want vanaf die dag ligt de Shea Boter & Honing-lijn bij L'Occitane in de winkel.

Nivea Lip Butters - € 3,99 per stuk - verkrijgbaar vanaf december 2012
L'Occitane Shea Boter & Honing - verkrijgbaar vanaf 24.01.2013 - 06.02.2013
Whipped Body Cream - € 20,00
Foaming Gel - € 14,00
Hand Cream - € 7,00
Shea Butter - € 7,00
Share:

17 opmerkingen

 1. Ok de Nivea potjes lijken me wel lekker in gebruik, de geur is het verschil vooral denk ik. Wel benieuwd hoe goed ze eigenlijk zijn in volle winter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, qua werking liggen ze alle drie op dezelfde lijn. Het hangt er dan van af wat je voorkeur is. Zelf ben ik nu dol op de Vanille & Macadamia-versie, die geur is gewoon zacht, vol, romig, net wat ik nodig heb met het koude weer.

   Verwijderen
 2. die Nivea blikjes zien er schattig uit ^^ oooh en honing geur... dat moet ik eigenlijk ook hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie, schattige verpakkingen allemaal. zowel nivea als l'occitane <3

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Need them all. Nee, echt, ik heb ze écht nodig ;-) Met al die winterkwaaltjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik zou die producten allemaal wel willen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's!
  Die handcrème ziet er zo heerlijk uit!! Must-have!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die Nivea blikjes zijn echt zo leuk, ben er ook heel blij mee :-) En tja die handcrème, daar moet ik ook back ups van gaan inslaan! Net als van de bodybutter, zalig spul! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk, je tripje naar Antwerpen. Jij bent ook een inspirerende succesvolle blogger hoor! Jij schrijft zo leuk, elke keer denk ik: 'Dat wil ik ook kopen'. Deze lipbutters lijken me heerlijk, ik ben er ook dol op. In elke tas heb ik wel een potje, blikje of balm. Altijd fijn om bij je te hebben he.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh die handcreme, die verpakking alleen al ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De lipbutters lijken mij heerlijk.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh zo eentje moet ik ook proberen, nu nog aan uitraken welke het wordt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De lipbutter van nivea lijkt mij erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Klinkt als een gezellige dag :p
  Beide producten zijn trouwens right up my alley, dus ik hoop deze zeker eens tegen te komen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je doet dat toch niet slecht met de focus van je camera hoor. ^^

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig