10 december 2012

FAIRY BEAUTY BY DISNEY x PIXINooit te oud voor een beetje Disney, toch? En zo bracht ik mijn vrijdagavond door met TinkerBell en het Het geheim van de vleugels. TinkerBell mag als zomerelfje eigenlijk niet naar het WinterWoud, maar wordt er toch door aangetrokken. Ze is dus een beetje ongehoorzaam, maar ze ontdekt wel dat ze een zusje heeft en dat zij samen voor heel wat magie kunnen zorgen!
Samen met de film is er ook heuse fairy beauty te koop, om je inner elfje te laten stralen. De verpakking is romantisch, zacht en best wel chunky, maar binnenin vind je een grote spiegel en klappen de oogschaduw en glossjes uit zodat je ook de blush kunt gebruiken. Het Pixi Fairy Face Palette bevat in totaal 5 oogschaduwkleurtjes, 5 lipglossjes en een driekleurige blush met bijbehorende applicators. Toch even props voor het lippenseel, want die puntige kwast is erg handig om nauwkeurig mee te werken, niet alleen voor deze glossjes maar ook voor andere lipsticks die je zou hebben.Boven: oogschaduw van licht naar donker - Onder: blushkleuren apart geswatcht en tesamen

De oogschaduw en blush zijn gebakken en hebben allemaal een hele mooie glans. Ik vind ze bovendien erg bruikbaar voor elke dag. De kleuren zijn neutraal, maar door de glans krijg je wel een mooie, glowy make-up. Fairy dust on the face, ftw! Ook van het pigment heb ik niet te klagen en ze zijn erg zacht van textuur. De donkerbruine kleur kan je gebruiken als eyeliner, zo heb je in dit palet eigenlijk alles om je op te maken, uitgezonderd foundation en mascara - bronzer laat ik nu even achterwege, want TinkerBell heeft gewoon een flawless face, zonder bronzer maar mét rozige wangetjes.


De glossjes zijn niet te plakkerig of te dik, maar drie van de vijf kleuren zijn op mijn gepigmenteerde lippen wel erg gelijkaardig. Niet dat dat de pret moet bederven, maar soit!

Dus. De DVD van TinkerBell voor je nichtje/dochter/metekind en het Fairy Face Palette voor jou. 
Dat lijkt me een goede deal, niet?

TinkerBell: Het geheim van de vleugels is vanaf 12 december te koop op DVD/Blu-ray
Het Fairy Face Palette en andere fairy make-up koop je online bij Pixi
Share:

16 opmerkingen

 1. oh wat schattig :) en mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk palette ! De verpakking is echt te cute

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb de film toevallig ook net gezien, maar ik kan niet beslissen welke ik mooier vind... de film of het palet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, zo'n mooie verpakking!! Prachtig!
  Ik ga meteen eens kijken op de website :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit palette lijkt me zo mooi! vooral de oogschaduwkleuren, wel spijtig dat het wat aan de prijzige kant is...En zo vakjes lipgloss vind ik niet echt fijn in een palette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit wil ik alleen al omdat het van Disney is:D xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er mooi uit, maar ik moet toegeven dat het er ook wat kinderlijk uitziet. Net een beetje té. Maar ik blijf wel een Disney fan. Belle is mijn favoriete prinses! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, op het eerste gezicht was ik niet zo fan maar bij de swatches werd dat een ander verhaal :-D
  En dat lippenseeltje ziet er inderdaad goed uit! Ben wel geen fan van glosjes in een palet, die gebruik ik toch nooit.
  Ik heb wel al wat spulletjes van Pixi liggen, thx to BeautyQueen maar dit paletje is echt pretteh!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Altijd al fan geweest van Tinkerbell ! Dat pallet ziet er echt mooi uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. zo'n mooie palette!! sinds ik zelf een paar Pixi spulletjes heb, ben ik een behoorlijke fan van dit merk geworden ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Supermooi palette!! Stiekem ben ik ook wel benieuwd naar de film ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. joepie; ik hebe een dochter! :-) pallette voor mij, joehoe en film ook, ben gek op disney en zeker op tinkerbell! :-))
  ik ga er deze middag om!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wauw prachtig palette en prachtige pigmentatie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuk! Ik heb enkele Pixi spulletjes en die vallen me goed mee!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig