13 december 2012

REMINGTON KERATIN THERAPY PRO STIJLTANG


Ik heb geen krullen, maar af en toe heb ik wel wat slag in mijn haar, zoals je verderop in dit artikel wel zal kunnen zien (hello, friezelhaar!). Mijn nieuwste partner in crime is Remingtons Keratin Therapy Pro stijltang.
Deze Keratin Pro stijltang, en bij uitbreiding, de gehele Keratin Therapy Pro collectie met verwarmde stylingborstel, krultang en föhn, bevat een keratine coating. Keratine zorgt voor sterk en gezond haar en wordt dus tijdens het stijlen op je haar aangebracht. In een van de stylingplaten zit er bovendien een hittebeschermende sensor. Deze houdt het vochtgehalte in je haar in de gaten en stelt de temperatuur bij als dat nodig zou zijn.Ik ben fan van de gehele vormgeving, deze stijltang is veruit de mooiste in mijn collectie, zo strak en mooi (en roze)! En ook de bijgeleverde opbergtas is érg handig. Ten eerste omdat je de stijltang zo kan opbergen, er is een apart zakje voor de tang en een velcro houder voor het snoer. Ten tweede omdat je het kan openklappen en tijdens het stijlen kan gebruiken als een hittebestendig matje.
Je kan de stijltang op slot doen, zodat de platen beschermd blijven en je hem ook gemakkelijk kan opbergen. Verder zijn alle bedieningsknoppen discreet weggewerkt aan de zijkant, zodat de strakke look wordt behouden. De temperatuur zie je via het LCD-scherm. Very pretty!Hierboven zie je het resultaat: van "it's ok, but my hair is messy" naar "jeeej, ik kan naar buiten, no more friezelhaar"! Het stijlen zelf gaat als een fluitje van een cent. Binnen 15 seconden is de stijltang warm en de extra lange platen zijn erg handig om mijn plukken haar te grijpen. Zelf ga ik voor 160°C, maar als je dikker haar hebt, kan je tot 230°C gaan. Binnen twee-drie minuten ben ik klaar en zie ik (en jullie ook, hopelijk!) een onmiddellijk verschil tussen mijn pluizige haar-met-een-slag en het eindresultaat, glad en gestijld haar dat de hele dag mooi blijft zitten. Die keratine doet duidelijk zijn werk!

Remington Keratin Therapy Pro Straightener - € 79,99
Remington Keratin Therapy Pro Volume - € 34,99
Remington Keratin Therapy Pro Curl - € 39,99
Remington Keratin Therapy Pro Dryer - € 49,99
Verkrijgbaar bij elektrozaken
Share:

20 opmerkingen

 1. Leuk dat het ook zo netjes in een tasje zit dat er bovendien nog stylish uitziet! Knap resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit, en ik heb er nog niks dan goeds over gelezen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Maar ik vind je haar op de eerste foto ook wel leuk hoor :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er erg goed uit! Ik ben zo benieuwd ernaar, feit dat die de haren minder uitdroogt vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie stijltang.

  je haar is mooi op beide foto's, maar ik vind gestijld haar net dat beetje mooier.

  zelf ga ik deze niet kopen, ik kocht dit jaar nog pas een chi stijltang.

  handige opbergtas ook.

  ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi resultaat ! Een goede stijltang is zijn geld altijd waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem ook :-) Moet hem nog uittesten, maar ziet er heel goed uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi resultaat, en helemaal niet duur voor zo'n mooie stijltang :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi resultaat! Staat je erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt goed ! En zo'n mooi zakje :d ! Ik heb ook een stijltang van Remington en ben daar eigenlijk héél tevreden van.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Beide leuk!
  Maar mijn persoonlijke voorkeur gaat toch naar foto 1 :)
  Dat nonchalante staat je heel goed , moet nt altijd zo mooi in de plooi liggen :) !
  ( trouwens ook lekker makkelijk, toch? :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er een goeie uit! Heb je er ook al mee proberen krullen? dat is ook altijd een testpunt bij mij

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi resultaat!! Ik moet er dringend eens mee aan de slag :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig