9 december 2012

BEAUTYLOVES TEST: ME MY ELOS


De komende weken test ik Me My Elos: een professionele technologie voor permanente haarvermindering, maar dan voor thuisgebruik. 


Me My Elos belooft een epilatie die na vier behandelingen voor 89% effectief is. Dat betekent dat je haartjes niet of niet meer snel terugkomen. Je gebruikt het op je benen, oksels en bikinilijn en het is geschikt voor heel wat huidtypes en haarkleuren. Voor het gezicht is er een aparte gezichtskit te koop, maar die heb ik niet en zal ik ook niet testen.

Me My Elos werkt op elektriciteit, je steekt de stekker dus gewoon in het stopcontact. Er zijn twee koppen op het toestel: de ene kant zorgt voor de lichtflitsen, de andere kant is een epilator of scheerkop (die kan je apart kopen en dus zelf kiezen waar je de voorkeur aan geeft). Verder heb je geen andere accessoires of tools nodig, dus wat dat betreft, is het een heel handig toestel.De lichtkop zit in het pakket en is goed voor 5400 flashes (drie volledige epileersessies). Het combineert optische IPL (optische energie) en RF (bipolaire radiofrequentie): de IPL-energie verwarmt het haartje en de haarwortel, hierdoor wordt de RF-energie aangetrokken. Het haarzakje warmt daardoor nog meer op en dat gaat net de teruggroei van het haartje tegen. De haarwortel wordt dus vernietigd en daardoor zal het haartje telkens langzamer terugkomen.Ik mag Me My Elos gedurende zes weken testen. De bedoeling is dat je het toestel voor de eerste 4 à 6 behandelingen elke twee weken gebruikt. In totaal zal ik dus vier sessies doen tot en met 11 januari 2013. Mijn eerste sessie heb ik al achter de rug, maar daarover meer in een volgend artikel met mijn tussentijdse bevindingen! Ik ben in elk geval heel benieuwd hoe haarvrij ik zal zijn na vier sessies, jullie ook?

Me My Elos - € 499,00
Me epileertoestel of scheerapparaat - € 49,90
Te koop bij Krëfel en Media Markt
Share:

19 opmerkingen

 1. Leuk experiment. Ik vind die toestellen toch wel duur om zelf aan te kopen met het risico dat het niet werkt. Dit merk kende ik nog niet, eerder de Philip Lumea. Ik ben benieuwd naar je bevindingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooh ben ook wel benieuwd! ben altijd een beetje huiverig met dit soort apparaatjes, maar misschien onterecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook erg benieuwd hiernaar! Ik heb een beetje bang dat het pijn doet, ben vooral daarnaar benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd naar je bevindingen. Zou zelf graag es zo'n epilady aanschaffen van Braun ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben eens benieuwd naar je bevindingen.

  hopelijk zie je resultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nog een vraagje...

   ooit deed je eens een shoplog filmpje. misschien kan je dat nog een keertje doen. het is maar een verzoekje, dus je ziet maar ;)

   ^^

   Verwijderen
  2. Als ik nog eens shop, zal ik eraan proberen denken! Het moet ook interessant zijn hè, ik heb wel watjes gekocht, maar dat wil je vast niet zien :)

   Verwijderen
 6. Ben ik wel benieuwd naar! Zou fijn zijn als het werkt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehh ik ben benieuwd hoor! Zou super zijn als het werkt (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben best wel benieuwd naar het resultaat !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben ook heel benieuwd! Hopelijk krijg je het beloofde resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ben heel benieuwd. Heb zelf een epilady van Braun die ik in bad gebruik en die werkt super.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben heel erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben erg benieuwd naar hoe je het gaat vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wanneer worden de resultaten gepost aub?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze week post ik nog een artikel met hoe ik het gebruik ervaren heb, en eind januari het finale artikel met het resultaat en of het haar nu echt weg is. Ik moet namelijk nog 1 sessie doen, zit aan nummer 3 van de 4 en ik kan pas eerlijk zeggen of het werkt of niet, als ik alle vier de keren uitgevoerd heb. Maar het komt er dus aan!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig