23 december 2012

THE PRE BIRTHDAY PRESENTS


De pizza party van gisteren was een succes, al had ik precies toch iets te veel pizza besteld :D Gelukkig is het vandaag lazy Sunday, dus je kan al raden wat ik straks zal eten? ;)Ik werd ook verwend met leuke cadeautjes! Deze limited edition douchegel wordt straks meteen getest. Twilight ruikt naar lavendel, tonka en ylang ylang. De ultieme relaxerende douchegel, dus! Ik voorspel dat ik ga vloeken als hij op is en dat ik mezelf ga verwijten dat ik geen grote fles heb ingeslagen toen hij te koop was. Hint, Lush, hint.


Time for some shopping! Hoe leuk is deze Zara cadeaubon? Ik vind het erg fancy ingepakt, met dat leuke zakje en dan ook nog eens een doosje en al. Nice! Ik verheug mij al op mijn volgende shoppingtrip, gnagna!

Morgen verwachten we familie voor kerstavond (wel ja, middag). Deze voormiddag hebben we de moelleux al voorbereid, ik hoop dat hij morgen lukt! De vorige keer hebben we hem net iets te lang in de oven gelaten, dus de binnenkant was nét niet meer lopend, wat wel spijtig was. Tweede keer, goede keer?
Share:

14 opmerkingen

 1. Klinkt als een zalige pizza party!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik Twilight 's avonds altijd onder de douche. Heel relaxerende geur !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik dacht dat je 20 man op bezoek had toen ik je pizza-foto's zag :P niet dus ....
  hele leuke goodies :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was dus geslaagd (zie vorige comment :p), Leuke cadeautjes en een fijn kerstfeestje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhhh heel veel succes met de moeilleux, da's echt moeilijk om te maken! Ik ben dus benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag onlangs pas dat die Zara cadeaubonnen zo leuk zijn ingepakt.. Inclusief mini shopping bag! Love it :) Helaas nog geen zo'n tasje onder mijn boom gespot ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oe, een pizza party, dat is dan voor mij een goed voornemen voor 2013 :-D *pakt de organizer al*
  Ben al benieuwd wat je bij Zara gaat vinden en veel succes met het koken, smullen wordt het sowieso ;-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! en een pizza party klinkt ook niet gek :d

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig