4 januari 2013

BEAUTY: SHOPLOGEen beetje beauty verzacht de zeden, of toch die van mij :) Mijn beloofde beauty haul(tje) begint met enkele noodzakelijkheden. Scheergel, bijvoorbeeld. Nu ben ik daar niet kieskeurig op en koop ik het liefst een cheap ass kind want dat verdwijnt toch heel erg snel in de douchegoot en moet niet echt veel doen voor mijn benen (in tegenstelling tot mijn scheermesjes, daar ben ik dan wel een snob in). De vorige keer kocht ik die van het huismerk van de Delhaize, maar dat vond ik dan toch niet helemaal dat, daarom werd het terug mijn budgetfavoriet van het Kruidvat.

Een nieuwe top coat was ook aan de orde en ik kocht zonder verpinken terug mijn geliefde Seche Vite. Ik weet dat je hem online goedkoper kan vinden, maar ik vind het zalig om gewoon de Pro Duo te kunnen inlopen, hem daar te kunnen vinden en meteen mee te nemen.


Omdat ik tegenwoordig een halve nagellakverslaafde ben, gaat mijn nagellakremover er ook goed door. Daar werd het gewoon een rebuy, de Bourjois 1 Second Nail Polish Remover. Zalig dat we dat nu zoiets ook gewoon in België kunnen kopen!


Mijn twee favoriete parfums waren op (why??) en dus trakteerde ik mezelf op een eindejaarssetje van Jean Paul Gaultier Le Classique. Niet dat ik geen parfum meer heb - hey, ik zou waarschijnlijk twee jaar verder kunnen met mijn huidige voorraad, maar ik kan deze gewoon niet missen. Er zitten een extra mini douchegel en body lotion in en dit jaar krijg je er vier 3D kerstkaarten bij.


Viktor & Rolf Flowerbomb Extreme werd mijn verjaardagscadeau van the boyfriend. Jammer dat hier geen kerstsetje van was, tegen extraatjes van Flowerbomb zou ik geen nee zeggen :)

Vandaag was ik ook nog eens in de parfumerie, op zoek naar beauty in de solden, maar het was gene vette.  Ofwel is al het goede spul al verkocht tijdens de eerste soldendag en was ik gewoon al te laat ;) Ik had gehoopt op afgeprijsde limited edition beauty uit de afgelopen lente- en zomercollecties, maar het heeft niet mogen zijn.

Hebben jullie al beauty geshopt in de solden?
Share:

28 opmerkingen

 1. Hier, op 1km van mij nu ook Pro Duo!! TIGI! China Glaze! Gellakjes!! LOVE IT! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Zeker eens aan gaan ruiken! De gewone Flowerbomb is ook lekker, maar deze Flowerbomb Extreme vind ik gewoon perfect.

   Verwijderen
 3. Leuk geshopt ! Die Jean Paul Gaultier heb ik vroeger ook erg veel gedragen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kocht vandaag 4 parfums in de solden :-), Van Cleef & Arpels Féerie (die al een eeuwigheid op m'n wishlist stond), Jil Sander Sun Delight, DKNY Sweet Delicious Creamy Méringe én DKNY Sweet Delicious Pink Macaron... Of ik ze nodig had?? NEE :-s, ik koop gewoon altijd in de solden enkele parfums, da's jaaelijkse traditie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hihi, heb je weer het parfum van jean paul gaultier gekocht? dat parfum (met douchegel en bodylotion) koop je al enkele jaren, hé? je kan het elke keer als een verjaardagscadeau voor jezelf beschouwen :)

  het flowerbomb parfum verkopen ze niet overal, hé? toch niet in mijn ici paris xl.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ben er dol op! Ik doe er eigenlijk telkens een jaar mee en dan is het weer ideaal getimed om het kerstpakket te kopen met die extraatjes.

   Nee, Flowerbomb hebben ze niet overal, dat klopt. Jammer, eigenlijk!

   Verwijderen
 6. ik heb flowerbomb in de gewone versie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aankoopjes! Ik ben gisteren bij Lush gaan sale shoppen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Doet die scheerschuim van de kruidvat het bij jou, ik had hem ooit gekocht en als je scheerschuim eruit wilde krijgen kwam dat spul er heeeel langzaam uit dus dat was niks....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij werkt hij gewoon prima, en ik heb er al talloze bussen van versleten. Ik moet juist niet te veel en te hard duwen, want dan komt er veel gel uit.

   Verwijderen
 9. Ik gebruik ook altijd de scheergel van Kruidvat, werkt prima!
  En kan je Seche vite (en China glaze, zoals ik hier bij de reacties lees) bij Pro-duo kopen?! Wauw! Ik denk dat ik daar maar eens snel een blokpauze voor moet inlassen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk geshopt ! Ik ben es benieuwd wat er hier in de parfumerie van solden te rapen valt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Omg ik ben een paar maanden geleden nog in de pro duo geweest en heb de Seche vite niet zien staan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ze hebben het al een tijdje! Je moet soms wel een beetje zoeken, want bij die in Genk bijvoorbeeld, staat het ergens op het onderste schap. Maar ze hebben het dus wel!

   Verwijderen
 12. Mmm Flowerbomb! Die moet ik ook nog eens aanschaffen.
  Zelf heb ik enkel bij Lush geshopt, maar volgende week is het tijd voor een grote shopping spree :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Solden bij Lush is ook altijd fijn, daar ben ik niet geraakt, jammer genoeg ligt er geen Lush kort bij mij.

   Verwijderen
 13. Ik wil de flowerbomb extreme al erg lang, maar ben er nog niet toe gekomen :-S
  Had geluk bij ici paris met een smoky purple setje van dior !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heerlijke spulletjes heb je geshopt! Die parfums lijken me zóóó lekker.
  Ik heb ook al wat fijne spulletjes gekocht bij Kruidvat. Alles heb ik dubbel, want het was 1 plus 1 gratis! De serum van L'Oreal (Youth Code), lakjes van Rimmel, bodylotion voor onder de douche van Nivea, oogmake-upremover van Nivea met korenbloemextract (heel fijn!) en nog wat douchegels van Therme (melon & raspberry) en van Nivea (waterlily &oil). Dit is nog maar het begin, ik ben nog lang niet klaar met shoppen... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, 1+1, dat is wel de moeite! Zo mogen ze hier ook meer acties doen :)

   Verwijderen
 15. Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit heb geroken aan de flowerbomb, moet ik toch maar eens gaan doen:p xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb nog niets geshopt in de solden omdat ik sowieso altijd veel te veel geld uitgeef en dan nooit meer iets over heb maar ah !

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ah, Gaultier parfum :) ik kan ook niet zonder! maar op een of andere manier heb ik hem laatst nauwelijks gebruikt... hier moet verandering in komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik gebruik echt te weinig parfum denk ik, ik krijg nooit een flesje volledig op :p
  Leuk geshopt, en zalig hé die bourjois, ben ook zo blij om hem hier te vinden, en vind hem echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De Flowerbomb Extreme blijft duidelijk een favoriet van je! Leuk gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Tellen badspulletjes ook mee als beauty?
  Dan heb ik heel wat gekocht bij Lush :)
  Ook heb ik een set met daarin een handcrème + een voetcrème gekocht.
  Ah, dan vergeet ik nog een pak nagellakjes :D

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig