6 januari 2013

LIFE BEHIND THE BLOG: SOLDENSHOPPING!

Call me crazy, maar ik trotseerde de tweede én de derde soldendag! Het was al twee jaar geleden dat ik nog eens echt naar de solden ging (serieus, bouwen vreet aan uw budget) dus ik wilde het er volledig van nemen. De eerste soldendag kon ik geen verlof nemen, maar vrijdag dus wel! Bovendien stelde the boyfriend zelf voor om voor hem kleren te gaan shoppen, en wel... die magische woorden geven mij een missie. Al zeg ik het zelf, ik zou nog een goede personal shopper zijn, want ik bijt me vast in het vinden van het gewenste kledingstuk als een klein pitbulleke, en ik laat niet los! :)


Eerste stop: Genk! Bij de Zara in Genk hebben ze de leukste mannenafdeling, dus stonden we klaar aan de deur, vlak voor openingstijd. Nooit gedacht dat ik dat nog zou doen, maar desperate times call for desperate measures! Gelukkig waren de andere klanten aan de deur vooral vrouwen en dus konden we op het gemak de mannenafdeling afschuimen. Een T-shirt, een hemd, een trui en cardigan later stapten we tevreden buiten. Zelf kocht ik er enkele basic shirts voor net geen zes euro per stuk. Lekker cheap!

Ik wilde ook even binnenlopen bij ICI Paris XL en Planet Parfum. Heel stiekem (en ook een beetje naïef) hoopte ik dat mijn geliefde Blush Horizon de Chanel (limited edition, ween!) in de soldenbakken zou liggen en dat ik een tweede exemplaar zou kunnen scoren aan een belachelijk lage prijs, maar zoals Marco zingt: de meeste dromen zijn bedrog. Bij de ICI Paris XL was er eigenlijk geen make-up in de solden en bij de Planet Parfum wel, maar het aanbod was maar pover.


Dan gingen we richting Maasmechelen Village. Solden op de ouletprijzen, hallo! Net toen we de parking op reden, zoefde deze Shopping Express voor onze neus. Mocht je niet kortbij wonen en geen zin hebben om met de auto af te komen, heb ik nog een snelle tip voor je: die Shopping Express brengt je elke dag heen en weer van Brussel naar Maasmechelen en is tijdens de maand januari gratis te boeken met de promocode JANUARY via de Maasmechelen Village-website. Meer info over de vertrektijden en opstapplaats vind je hier.Er was vrij veel volk, maar we konden toch nog vlot parkeerplaats vinden. Even later stonden we in de Talking French. Ik vertelde recent al dat ik fan ben van het merk en dat ze altijd goede solden geven. En inderdaad, er was direct 50% korting op de outletprijs, daar zat ik op te wachten! Jammer genoeg wil dat wel zeggen dat de kleinere maten vaak al weg zijn en dat je dus goed moet zoeken om nog iets te vinden. De buit: een simpele cardigan en een zachte trui met pailletjes.


Vriendlief vindt altijd zijn goesting bij Levi's. Daar was het trouwens erg druk, de jeansbroeken lagen compleet overhoop, je moest kijken waar je liep en het was zoeken naar kledingstukken in zijn maat, maar de volhouder wint :) De buit: een cardigan, een hemd en een jeans.We zijn nog meer winkels binnen geweest, maar daar bleef het bij rondkijken. Uiteindelijk zijn we bij Cellini beland, het lekkere Italiaanse restaurant. Het zit er altijd vol, maar de bediening gaat vlotjes en dus hadden we vrij snel een tafeltje. Mijn vriend koos voor de zalmcarpaccio, ik bestelde de pizza campagnola, of zoals mijn vriend het noemde: een pizza full-option :) Hij was rijkelijk belegd en erg lekker!Zaterdag ging het dan richting Hasselt, samen met een hele compagnie, inclusief buggy. We gingen niet per se om te shoppen, maar vooral om bij te babbelen, lekker te eten en wat rond te wandelen. Uiteindelijk zijn we twee keer bij The Century beland: eerst op de middag om te eten (hmmm, stoofvlees met frietjes!) en dan nog eens na het shoppen, om wat uit te blazen en voor een pannenkoek of Brusselse wafel. En nogmaals die lekkere latte macchiato met hazelnoot!


Op de valreep kocht ik nog een paar schoenen bij La Bottega: deze sneakers-met-sleehak had ik al in het bruin, maar zijn intussen helemaal versleten. Toen ik ze zag staan in het zwart én in de solden, heb ik niet lang getwijfeld. Meenemen, die handel!

Vriendlief content, ik ook content!
Share:

24 opmerkingen

 1. wow the boyfriend stelde zelf (!) voor om kleren voor hem te gaan shoppen, go away! Ik geloof u niet haha :p (magische woorden indeed)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuk geshopt! en al dat eten.... OMG *kwijl*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spulletjes heb je gescoord! En chapeau..ik kan soldenshoppen in 't begin neit aan..ik ging naar Rotterdam zaterdag en daar was het super rustig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooooh, nu ik daar geweest ben wil ik ook altijd in Rotterdam gaan shoppen! Heerlijk rustig!
   Ennuh, mooie shopping buit Stamatia, love the wedge sneakers!

   <3

   Verwijderen
 4. Het beste als laatste. Wat een prachtige shoes! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige dingen heb je geshopt! Die sneaker wedges vind ik heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke spullen heb je gekocht, leuk verslagje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een flinke hoeveelheid stoofvlees :D

  ik woon heel kort bij maasmechelen village.

  jullie zijn liefhebbers van cardigans hé, er werden 3 stuks gekocht :)

  goed en mooi geshopt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik kon vandaag o.a. een lange, gewatteerde winterjas van esprit op de kop tikken. het was het enige exemplaar dat er nog hing en het was juist mijn maat. ik ben er blij mee en ik heb er 60 euro mee bespaard (30 procent korting). hij is bovendien vrij tijdloos qua uitzicht, dus ik ga hem lang kunnen dragen :)

   Verwijderen
  2. Dan heb je nog een goede koop gedaan hè! Altijd fijn om nog nét het laatste exemplaar te vinden :)

   Verwijderen
 8. Bij Karen Millen hadden ze ook 50%! Had er bijna iets geshopt. Ik wilde (op jouw aanraden) bij Cellini gaan eten maar de mama had toch meer zin in iets anders. Spijtig dat de make-up sale altijd zo magertjes is!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mmm die wafel ziet er heerlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mmmm, die wafel!!
  Leuk geshopt, die schoenen zien er leuk uit, en die sequins-trui <3
  Ik heb vooral online geshopt in de solden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mmm, al dat eten ziet er zo lekker uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat eten ziet er weer lekker uit :) Mooie trui met die glitters !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Superleuke spulletjes! Ik heb nog niet de kans had om te shoppen, jammer genoeg x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk geshopt ! Wij zijn vandaag ook voor de BF gaan shoppen :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke aankopen! Ik heb helaas nog geen solden aankopen kunnen vinden. En ik ben nochtans opzoek naar een nieuwe jas :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 16. goeeeeed geshopt! wat een leuke dingen! ik vind die trui met die lovertjes (pailletjes) wel mooi, is die van TF? Vreemd, nog niet gespot...
  veel plezier ermee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, is van Talking French! Ik heb hem wel in Maasmechelen Village gekocht, dus gezien het oulet is, is de kans wel groot dat het van een voorgaande collectie is. Niet dat ik dat erg vind, want dat blijven toch wel tijdloze kleren.

   Verwijderen
 17. Leuke dingen geshopt, vooral die sneakers :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk geshopt :) Ik wil ook nog eens naar de village nu met de solden. En die italiaan is goed he! de mevrouw daarvan zit bij mij op dansles hihi

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig