28 februari 2013

EVENT: Sisley Paris


Paris, j'arrive! Mijn ochtendtweet uit de Thalys verraadde mijn enthousiasme, haha. Ik ging op ontdekking bij Sisley, het Franse merk waarvan de hoofdkantoren nog altijd gelegen zijn op de Avenue George V, midden in Parijs. Op een boogscheut van de giga Sephora, trouwens, maar een tussenstop is er jammer genoeg niet van gekomen.We kregen een grondig inzicht in de geschiedenis en principes van het bedrijf. Zo werd het bedrijf opgericht in 1976 (bijna 40 jaar oud!) en staan ze op hun onafhankelijkheid. Sisley is gekend om zijn kwalitatieve phytocosmetologie, wat betekent dat al hun producten natuurlijke plantenextracten van de hoogste kwaliteit bevatten. Hun gamma bevat huidverzorging, zonneproducten, make-up en parfums. Op heel wat vlakken was Sisley, met hun wetenschappelijke drive en achtergrond, de eerste. Zo lanceerden ze de eerste zonnecrème met verzorging én SPF én anti-ageing. Dat klinkt vandaag de dag als een vanzelfsprekendheid, maar dat was toen nog niet het geval. 


Het ging over enkele van hun cultproducten, maar natuurlijk ook over de nieuwigheden. Botanical D-Tox is een ongiftingskuur voor je huid. Je gebruikt hem 's nachts als serum onder je nachtcrème of op zichzelf. Na een week zou je al het resultaat moeten zien. Sinds gisterenavond in gebruik, ik ben benieuwd of mijn huid er na een week dol op is!Deze producten deden mij volop naar de zomer verlangen! Als deze hydraterende zelfbruiner voor het lichaam even goed is als die voor het gezicht (waar ik al dol op ben!), dan is het een toppertje in wording. De Super Stick Solaire met SPF 30 is dan weer voor de gevoelige delen van je gezicht. Helemaal niet vettig en je kan hem supergoed inwerken. Voor de liefhebbers is hij, naast een gewone versie, ook verkrijgbaar in een getinte versie.


So Intense is een nieuwe mascara, die je wimpers niet alleen maquilleert, maar ook verzorgt en laat groeien. Ik ben benieuwd naar het kammetje, want ik ben gewone borsteltjes gewend.De oogconcealer zag er mij ook interessant uit, hij komt met een verkoelende applicator en je krijgt er ook een synthetisch kwastje bij.Hij is terug, hij is terug, hij is terug, hij is terug! Vorig jaar kocht ik hem niet, deze L'Orchidée blush en daar had ik achteraf dik spijt van. Want ondanks het heftige prijskaartje, blijft het een pareltje dat je de perfecte healthy glow geeft. Wel opnieuw limited edition, als onderdeel van hun nieuwe collectie, California Soul, een eerbetoon aan the American Dream. Ik heb hem jammer genoeg nog niet gespot, ik ben er al drie keer voor naar de parfumerie gerend, maar vandaag was hij nog steeds niet te koop. 

Also, little note to self: snel eens een tripje Parijs boeken. Big ass Sephora, pharmacies en all the macarons you can eat, op een uurtje van Brussel!

Merci aan Sisley én de medebloggers voor de leuke dag!
Share:

18 opmerkingen

 1. Zag er een leuke dag uit! En die blush wil ik ook nog altijd :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er uit als een leuke dag! en *kwijl* die blush... gotta have it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super cool! Wat een ervaring! Ben stiekem heel openlijk jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie producten zeg! Die orchidee blush is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuk ! Wij hebben met het werk mega cheap tickets met de Thalys dus ik hop binnenkort ook es op de trein denk ik !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb die l'orchidee blush vorig jaar dus wél gekocht en hij is nog steeds heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, super om met Sisly naar parijs te gaan. Prachtige producten zoe te zien en yaay voor de orchidee poeder! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sisley is echt een super fijn merk!
  Wat fijn dat de blush terug is, komt zeker op mijn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. zo leuk, Sisley heeft zulke mooie producten! als mijn no-buy voorbij is dan wil ik er meer van proberen :)
  en ja die blush is zooooo de moeite waard! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo'n leuke ervaring! Die blush ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk! En oh, die blush, so pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk verslag! Die blush is inderdaad om van te kwijlen, zo mooi. Als ik hem koop, durf ik hem vast niet te gebruiken, maar dan hang ik hem op, in een lijstje. :-) Wow, echt een beauty.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke trip ! Die blush blijft echt wel een prachtig stuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Waw zeg! Wat leuk dat je een tripje mocht maken! En zoveel mooie producten ;-), dat zal wel een fantastische dag geweest zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie producten, en klonk als een fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig