27 februari 2013

LIFE BEHIND THE BLOG: Februari 2013 - the food edition
Road trip! Zaterdag gingen we vrienden bezoeken in West-Vlaanderen. Het is bijna twee uur rijden, maar ik had er zin in! Nadat we een hele house tour gekregen hadden, ging we richting Kortrijk. Het was superkoud en de wind sneed gewoon in mijn gezicht. Gelukkig hebben ze er ook een klein winkelcentrum, K, waar je wat kan schuilen voor het slechte weer. En daar stond een sapjesbar, Guapa, die ik ook al gespot had in de Mediacité in Luik. Dit is Red Secret, een smoothie met framboos, ananas, appel en sinaasappel. Lekker! 's Middags aten we Italiaans, ik ging voor een pizza 4 stagioni. Ik kreeg hem trouwens net niet helemaal op, jammer want hij was wel lekker, maar er ging nu eenmaal niets meer bij op dat moment :)Namiddag aten we pannenkoeken met amandel bij 't Zelfde maar Anders. Een leuke tea-room trouwens, je moet op de eerste verdieping zijn en je hebt dan een mooi uitzicht op de markt van Kortrijk. Het was zo koud dat ik ook iets warms wilde drinken, dit is een Mochachino, met chocolademelk en slagroom. Hmmm :)


Een van mijn aankoopjes! Hier vind je meer detailfoto's.


More pancake time! Ik weet dat het banaan-ei-recept de laatste weken beautyblogs overspoelde en geen zorgen, dit is niet het zoveelste artikel erover. Geen fan van die banaan-ei-dingen, trouwens. Geef mij maar een recept met suiker en bloem. Deze pannenkoeken hebben we gemaakt met karnemelk in plaats van gewone melk. Erg lekker en ze zijn een pak lichter dan standaard pannenkoeken. Je kan er dus ook gewoon meer van eten, want ze liggen niet op de maag, hoera!


Enkele weken geleden was ik in Antwerpen. Ik kreeg een rondleiding in Huis Osterrieth en zag er prachtige kunstwerken hangen. Ook de lunch was toch wel de moeite, al heb ik het vlees grotendeels laten liggen. Ik ben niet zo'n fan van vlees dat niet doorbakken is. Ik weet dat het "zo hoort", maar ik heb mijn vlees graag doorbakken en niet rosé. Het dessert was dan weer een schot in de roos - voor mijn tips over moelleux, klik hier.Kitty-spam! 
Na een relatie van 9,5 jaar vonden vriendlief en ik het tijd dat ook wij eens valentijn zouden vieren. Haha! Ik reserveerde bij Oishii voor lekkere sushi.


"Even naar de winkel" betekent thuiskomen met nieuwe thee en een doos vol zure ouwels. Man, ik ben verslááfd aan die dingen! Eens ik ermee begin, kan ik niet stoppen. De thee viel trouwens een beetje tegen, ik vond dat het niet echt doorsmaakt, noch naar chocolade en noch naar munt. Misschien ben ik een beetje bevooroordeeld, want muntthee is mijn lievelingsthee en dus wil ik graag de munt kunnen proeven.


Nog een fotootje van in de Mediacité in Luik. Ik stelde voor om bij Exki te gaan eten, vriendlief vond het wat te gezond en dus belandden we ernaast, bij de hamburgers. Je hoort mij niet klagen, trouwens. :D


En nog meer eten... zondag was het de jaarlijkse steakdag bij de voetbalploeg van broerlief en daar zeg ik geen nee tegen! Volgende week hebben we een nieuwe familiedate en gaan we Spaans eten.Gisteren maakte the boyfriend een Grieks gerecht, gevulde aubergines in de oven, en kreeg ik er nog een kriekensabayon met ijs als toetje bovenop. Dikke zoen voor hem!
Share:

23 opmerkingen

 1. ik ben ook één van de weinige mensen die mijn vlees volledig doorbakken eet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG! Nu heb ik echt honger :D gelukkig ligt er een broodje Brie/honing op me te wachten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, al dat eten ! Ziet er overheerlijk uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lekker :pp

  je hebt echt oog voor voeding :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh hmmm, schitterende food pics :-) Wat zie je er ook altijd fris en happy uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker al dat eten! Ik heb een vraagje welke foundation en blush draag je op de eerste foto?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De foundation is Estée Lauder Double Wear en de blush is Dior Rosy Glow!

   Verwijderen
 7. Heerlijk, al dat eten! Die gevulde aubergines lijken me echt het einde!! mmmmmmmmmmmmmmmmmm..
  Zou je vriend het recept met ons willen delen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Gerda, geef je je mailadres dan stuur ik het recept door! ;-)

   Verwijderen
 8. Ik krijg honger van dit artikel, haha! :-) Leuke foto's! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er allemaal lekker uit, al dat eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heerlijk allemaal!!! Die thee vind ik ook niet super, ben meer van de gekarameliseerde peer ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Al dat lekker eten ! Ik ben ook geen fan van de banaan-ei "pannenkoeken". Die smaken echt gewoon naar ei met banaan. Yuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een blik op jouw personal pics en mijn dieet is om zeep :) Yum, yum en yum!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. OK, that's too much delicious food for me to handle at 11:15PM! Looove Tigra when she's sunbathing. What a cutie!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. veel lekkers, vooral de pizza :-)
  en wauw wat een supersjaal! en je gele ketting ook! supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hmmm stop ik krijg honger :d Ik ben al zeker een jaar niet meer bij de Mac of Quik geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mmmm, die pannenkoeken :p
  Ziet er allemaal heerlijk uit!! En ben nog steeds fan van je zebra sjaal <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk dat je in Kortrijk was! My hometown!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke post! Maar wat krijg ik er honger van :p.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig