7 februari 2013

LIFE BEHIND THE BLOG: Februari 2013


Af en toe geraak ik een soort van depotting frenzy. Dan moet ik alles depotten en geniet ik ervan als dan alle oogschaduw samen in een palet past. Hier had ik net een Bobbi Brown palet gedepot, kwestie van de oogschaduw meer te gebruiken. Ik durf oogschaduw anders wel eens vergeten en dat is zonde!


Een dagje shoppen in Hasselt sloten vriendlief en ik af met dessert bij Le Pain Quotidien. Ik ging helemaal voor de frambozen, yummie! 


Vriendlief stuurde mij deze foto. Ik zal het maar niet persoonlijk nemen ;)


Bij ICI Paris XL waren ze al in zomerstemming! Helemaal achteraan zie je een nieuwe exclusiviteit, het merk Ioma. Dat moet je eens gaan bekijken, ze hebben een machine waarmee ze je huid kunnen afmeten en op basis daarvan krijg je een uitprint, een soort van kassaticket, waarop staat welke verzorging het beste voor jou geschikt is. Ik vond het trouwens wel een beetje eng en fascinerend tegelijkertijd, omdat je je huid van héél dichtbij ziet op zo'n scherm.


Naughty. Soms kan dat echter zó smaken!


Nog meer naughty, haha. Laat je niet misleiden door die berg fruit, eronder zit wel degelijk een wafel verscholen :)


Dit was lekker! We kochten onlangs het boek "De smaak van mijn herinneringen", van Tessa Kiros. Vol lekkere recepten, levensverhalen en prachtige foto's. De gnocchi zijn niet homemade, maar 't was alleszins lekker!


Tigra neemt het er even van. Waarom ook niet hè, ze heeft zo een zwaar leven als huiskat.


Mijn auto nam het er ook even van. Het was nodig, want hij was al maanden niet meer gewassen en met de sneeuw en het zout op de weg, had hij wel een wasbeurt verdiend!





Lekkers op The Big You! Het dessert was speciaal gemaakt voor Illy door sterrenchef Viki Geunes. Er waren drie varianten, die elk een aanvulling waren op een bepaalde koffiesmaak.



En toen liet ik mijn haar onder handen nemen door Veritas. Binnen enkele minuten had ik een leuke knot met bloem, vond het super!


Chocolademelk met mini-marshmallows. The yum.


Van een statement necklace gesproken. Deze wil ik! Hij is van Swarovski en behoort tot hun nieuwe collectie, Tropical Paradise.




De laatste dagen was het hier wat stiller op de blog. Ook wat stiller in ons leven, want we namen afscheid van iemand die ons dierbaar was. Het bloemstuk was speciaal voor haar gemaakt en kwam ook terug op de rouwbrief. Op zo een moment merk je eens te meer hoe kostbaar en fragiel het leven is. We zijn hier maar voor korte tijd en soms krijgen we niet eens genoeg tijd. Santé, Lies, en rust nu maar zacht. Of eerder: steek het kot maar in brand, daar in het hiernamaals. Als straf omdat ze u al hebben afgenomen.
Share:

21 opmerkingen

 1. wat een mooi veritas kapsel!

  wat een heerlijke foto's met al dat lekkere eten. ik eet dat ook allemaal zo graag. bij die brusselse wafel zijn ze alvast niet krenterig geweest met het fruit :p

  verder nog mijn oprechte deelneming....

  mooie fotoreeks ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! En wouuuuw die ketting ben er verliefd op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. depot gedeelte komt mij bekend voor, net al mijn mac oogschaduwen gedepot om ze zo ook vaker te gebruiken:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kijk achter de schermen, wat erg dat je een dierbare verloren hebt. Veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's. En veel sterkte met je verlies xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OMG al dat eten weer, zooooo lekker :) En ik krijg weer depot-kriebels door jou... :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook een heleboel palette's die ik beter zou depotten. Zo zou ik mijn oogschaduws veel meer gebruiken, vaak gebruik ik maar iets omde zoveel tijd. Maar ik vind de palette's op zich er zo leuk uitzien. Innige deelneming voor je verlies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die haarknot stond je echt heel mooi ! En weer zoveel lekker eten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele fijne foto's; ik vind het leuk om een kijkje achter de schermen te kunnen nemen. En uiteraard veel sterkte toegewenst, afscheid nemen is een moeilijk proces

  BeantwoordenVerwijderen
 10. je haar was echt mooi op the big you. innige deelneming.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oooh Tigra is zo'n mooierd!
  Sterkte met je verlies trouwens :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel leuke foto's, ik heb er zowaar honger van gekregen!
  Sterkte toegewenst i.v.m. het verlies, zal zeker geen gemakkelijke periode zijn voor jou. Het bloemstuk van op de foto is trouwens prachtig; heel sereen en stijlvol.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke foto's! Die wafel met fruit ziet er zooo lekker uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mmm, dat frambozentaartje!!
  Leuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, wat zag je haar er ontzettend mooi uit met de knot en de bloem erin! Ik vind alle foodpictures amazing om te zien. Haha, ik was opzoek naar de wafel gegaan. :') Sterkte met het verlies van een dierbare.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig