5 februari 2013

MY BEAUTYLOVES: JANUARI 2013Eindelijk kon ik mijn filmpje uploaden! Afgelopen week had ik het vrij druk (en dus weinig tijd) en gisterenavond bleef het maar duren bij YouTube, vandaar dat mijn artikel wat later is. Ik heb weer heel wat producten om met jullie te delen:


Estée Lauder Hydrationist serum
Clinique Liquid Facial Soap
Clinique Clarifying Lotion
Lush Twilight douchegel
Givenchy Liv's Lips lipstick
Guerlain Rouge G in Gabrielle
Estée Lauder Double Wear Light foundation
MAC paint pot in Groundwork
Guerlain Noir G mascara
MAC All That Glitters
MAC Satin Taupe
MAC Queen's Jewel
Urban Decay Virgin (uit het Naked palet)

Morgen ga ik een dagje naar Antwerpen voor een event, daarover later meer! Kisskiss!
Share:

16 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit! De kleurtjes matchen wel met elkaar, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie favorieten :) vele er van staan op mijn wishlist

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten. Bourjois flowerperfection en twilight zijn bij mij ook groot favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt zo'n mooie ringen aan! Echt super! Van waar heb je deze? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die zijn van Christa Reniers. Ik heb er al eens iets over geschreven, die artikels vind je hier:
   http://www.beautyloves.be/2010/07/fashion-christa-reniers.html
   http://www.beautyloves.be/2012/04/all-time-favorites-juwelen.html

   Ze is spijtig genoeg gestopt met haar betaalbare zilveren lijn, maar ik raad je zeker een bezoekje aan haar website aan, daar zie je alle modellen.

   Verwijderen
 5. Leuk filmpje! De producten van Clinique lijken me superfijn. Ook de scrub van de Body Shop wil ik kopen. Ben benieuwd wat je in Antwerpen hebt bezocht, vast weer iets leuks.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeer leuk! Ook enkele producten gekocht, daar komt nog een haultje van :)

   Verwijderen
 6. Leuk filmpje! Die Kenzoki cream ruikt idd erg lekker! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lush Twilight blijft ook één van mijn favorieten voor onder de douche !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik dacht zeker dat je ziek was toen je enkele dagen na elkaar geen artikeltje (of filmpje) postte. gelukkig niet, zo blijkt ;)

  die clinique facial soap heb ik ook al meerdere keren gehad en die vond ik fijn.

  die lotion van clinique heb ik ook al gehad, maar die werd plots te agressief voor mijn huid, waardoor ik er puistjes van kreeg. misschien moet ik hem nog eens een kans geven (er zit nog een beetje in de fles) of ik kan eens een andere variant van clinique proberen.

  oh ja, nog een vreemde bijkomstigheid wat de lotion betreft... ik moest er altijd ONTZETTEND van hoesten eenmaal ik de geur opsnoof, ik moest soms zelfs letterlijk kokhalzen, zo erg was het. ik heb dat ook na het opspuiten van parfum. misschien komt het door de alcohol in beide producten? hopelijk moet jij er niet zo hard van hoesten dat je er even met een rood hoofd bijloopt, zoals ik destijds :D

  van die estee lauder serums heb ik hier zo veel staaltjes liggen (telkens gekregen in de parfumerie), maar ik heb ze nog nooit geprobeerd. vreemd, maar ik doe eigenlijk zelden iets met staaltjes, best gek eigenlijk. ik moet eens wat meer aandacht gaan besteden aan de staaltjes die ik krijg. meer uittesten dus :D

  ik heb ook 2 van die kenzoki creme tubetjes (dat waren ook staaltjes :p) en die gebruik ik als handcreme.

  het gerinkel van je juwelen in het filmpje beschouw ik als fijne achtergrondmuziek :)

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh, wat een lap tekst heb ik weer getypt als ik het zo zie.

   Verwijderen
  2. Geen zorgen, ik vind het wel tof dat je altijd een uitgebreide reactie achterlaat!
   Nee, niet ziek, helaas wel geen goed nieuws. Ik zal het kort toelichten bij een volgende life behind the blog-artikel binnenkort.
   Die lotion van Clinique is een tijd geleden ietsje van samenstelling veranderd, zo zou het beter verdraagbaar zijn. De geur is wel vrij sterk, ja, maar ik probeer er niet te dicht met mijn neus op te zitten :)
   Als je Estée Lauder-staaltjes hebt, zeker eens proberen! Ik heb vroeger wel eens mijn staaltjes in zo een lege fullsize verpakking uitgegoten en je zou ervan verbaasd staan hoe lang je zo een staal nog kan gebruiken.

   Verwijderen
 9. Ik hoor je altijd zo graag praten in je filmpjes ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig