30 maart 2013

EVENT: Guerlain - La Petite Robe Noire eau de toilette


Als je mijn Facebook-pagina volgt, heb je al de yummie foto's intussen al gezien, maar wie de pagina niet volgt (shame on you! ;) ), kan zich vandaag verlekkeren aan het suikergoed.

Venue van de dag: Jeux d'Hiver in Brussel, midden in een park (wie wist dat Brussel zo een cosy park had? Het leek wel de kinderboerderij!) waar ik naartoe reed met twee andere bloggers in de auto. Kan je al raden waar het heel de rit over ging? Hint: bloggen, make-up en producten uittesten. Of hoe het leuk is om met andere beautylovers op de baan te zijn :)


Aan de ene kant van de zaal: make-up heaven! Met onder andere een Funky Nail Bar, Shiny Lip Bar, Maxi Lash Bar en een à la minute Tan Bar waar je producten kon ontdekken en ze meteen ook even proberen. De Terracotta-producten liggen nu in de winkel, voor de prachtige nieuwe glossjes (Gloss d'Enfer) en nagellakken (La Laque Couleur) moet je nog even wachten tot 1 mei. Daar komen nog aparte artikels van, want die producten ga ik nog grondig uittesten. Ik werd helemaal hyper van al die mooie lipglosskleurtjes, zoveel keuze!

Aan de andere kant van de zaal: sugar heaven! En wel ter gelegenheid van de eerste verjaardag van La Petite Robe Noire, die meteen werd gevierd met een familieuitbreiding: na de eau de parfum kan je nu namelijk ook de eau de toilette kopen. De taart was trouwens opgebouwd uit de ingrediënten van het nieuwe eau de toilette. Maar tegen dat de taart werd aangesneden, zat ik al vol cupcakes en candy. Eens ik daar aan begin...

Ik vond het in elk geval super georganiseerd, bekijk de foto's maar eens: zelfs de kleinste details waren perfect in orde. Ik bedoel: als er een filmpje van La Petite Robe Noire begint te spelen als je op toilet zit, weet je dat men de puntjes op de i heeft gezet. Chapeau, Guerlain!
Share:

12 opmerkingen

 1. haha er is dan idd heel erg op details gelet #filmpje:p

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk evenement lijkt me! Fijn dat ze jullie zo in de watten gelegd hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk event lijkt me, tof dat je bent mogen gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie foto's alweer <3

  ik heb net deze week mijn flesje van la petite robe noire opgebruikt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. spijtig dat ik niet kon komen :) zag er heel leuk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig event ! Ik ben wel benieuwd naar de nieuwe versie van la petite robe noire.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh what a memorable day! I managed to find the cupcake place that did the catering, and let me tell you other flavors are just as good! I never liked cupcakes much till that day!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Whoa, al dat lekkers ziet er héééérlijk uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Was echt een super event!! En mm die cupcakes waren echt yummie! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's ! Ik krijg spontaan honger van al dat lekkers :D

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig