1 april 2013

MY BEAUTYLOVES: Maart 2013 + winnaars winactie!Deze keer netjes op tijd, al lijkt het nog maar kort geleden dat ik mijn vorig filmpje opnam :) Het is weer een langer filmpje, nochtans vond ik dat de producten nog wel beperkt had. Maar ja, veel te vertellen, hè... ;)

Rituals Gingko's Secret handcrème
L'Occitane Honey Hand Cream
L'Occitane Honey Whipped Body Cream
Babor Khanya of Africa Revitalizing Body Lotion
Nivea Lip Butter
Gilette Venus & Olaz scheermesje
Dove Pure deodorant
Estée Lauder Hydrationist Serum
Sisley Botanical D-Tox
Klorane micellaire reiniger
L'Oréal Professionnel Instant Clear Pure shampoo
L'Oréal Professionnel Volumetry shampoo
Clinique Line Smoothing Concealer
GOSH Growth Serum (vanaf medio april te koop)
GOSH Growth Mascara (vanaf medio april te koop)
Sisley So Intense mascara
Rimmel Stay Matte poeder
Guerlain Gloss d'Enfer (vanaf 1 mei te koop)

Ik heb trouwens héél wat leuke producten gezien in de zelf samengestelde Deautyboxen. Ik hoop dat ze tot inspiratie mogen dienen voor de toekomstige boxen ;) De vijf lucky numbers: Sofie Henderickx, Janaa, C*, BeautyByTS en Nina.

Dan heb ik nog een extraatje voor jullie, want de winnares van de vorige winactie heeft zich nog steeds niet aangemeld. Ik heb dus terug een winnares geloot onder de deelnemers van die winactie, proficiat aan Sarah Diiamonds.

Bezorgen jullie mij zo snel mogelijk, en uiterlijk 7 april 2013, jullie gegevens op info [at] beautyloves.be?

Alvast een fijne Paasmaandag!
Share:

16 opmerkingen

 1. Oh, ik smeer aak als een gek handcrème tegenwoordig :s Gelukkig ziet het er buiten toch al beter uit momenteel!
  Even een hele rare reactie, maar als je het acne stuk zonder geluid speelt ziet het eruit alsof je een soort gebarentaal praat :D Maar je huid ziet er wel flawless uit nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van die Whipped Body Cream ga ik nog een paar backups halen... ik ben er nu echt verslaafd aan en volgens mij gaat ie te snel op bij mij :P
  En wauw wat zijn die Guerlain glosjes mooi.... <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk filmpje! Gefeliciteerd allemaal :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat iedereen! Mooie favorieten trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie producten! En gefeliciteerd aan de winnaars (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof filmpje! En grats ladies :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie lippenstift draag je daar.... en ook een mooie ketting en nagellak :)

  het geeft niet dat het een langer filmpje is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zitten mooie favoriete tussen! Leuk filmpje meis

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wow ik heb gewonnen, bedankt meid ik stuur meteen een mailtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De stay matte daar blijven we dus van af:p Thnx for the tip!;)

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk filmpje! Je ketting is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De doosjes van Rimmel zijn inderdaad niet handig, al heb ik het gevoel dat het niet snel open gaat in mijn tas. Spijtig dat je er onzuiverheden van krijgt, want de producten werken inderdaad goed. Tof filmpje. Heb weeral zin om nieuwe producten uit te proberen !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jeeej ik heb gewonnen, wat leuk!!!!!!

  De L'Occitane handcreme en nivea lipbutter zijn ook groot favoriet bij mij en ik heb ook overal handcreme staan.
  De handscrub van Rituals is ook heel erg fijn!
  Het weer mag van mij ook een stuk beter gaan worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. That's a whole bunch of lovely products! I really like the L'Occitane honey range as well. I hope they'll make it permanent! I wasn't aware Klorane has a micellar water! I recently tried both of their dry shampoos and I'm pretty impressed! Now I'll have to explore the brand more!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ooh die Guerlin glossjes.. Weer iets op de wishlist!

  Mooie nagellak heb je op, welke is het?

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig