25 maart 2013

LAYLA MAGNEFFECT

Golden Nugget - Blue Grey Flow

Ik ben geen nail art heldin, maar met deze magneetlakjes heb ik wel weer iets gemakkelijks gevonden. Layla Magneffect heet het, en het is Italiaanse nagellak die bij Di te koop is. Layla Cosmetics was mij eigenlijk niet bekend, maar dat houdt mij niet tegen om het uit te proberen.


Bovenop elk flesje is er een magneet vastgeplakt, waarmee je het effect kan bekomen. Persoonlijk vind ik het best handig, want zo kan ik de magneet niet kwijt raken en heb je hem eigenlijk altijd bij de hand bij het juiste nagellakje.

Ik testte de kleur Blue Grey Flow, die bij mijn weekendoutfit paste. De naam zegt het zelf, dit is een blauwgrijze nagellak. Nadat je de magneet hebt gebruikt, zie je het contrast nog sterker en heb je echt lichtere, blauwgrijze stukken en dieper donkergrijze stukken, die lijken te bewegen als je nagel in het licht beweegt. Het was wel even oefenen op het aanbrengen, want de instructies geven aan om nagel per nagel te werken, slechts een laag aan te brengen en dan de magneet onmiddellijk kort aan de nog natte nagellak te houden voor het juiste effect. Een laagje is naar mijn aanvoelen echter niet dekkend genoeg, dus ik heb heel snel twee dunne lagen gesmeerd, want dan is de kleur wel dekkender.


Dan is het een kwestie van de magneet zo dicht mogelijk bij de natte lak te houden. Na wat trial and error (je ziet het ook op de foto, ik ben van mijn pink naar de duim begonnen en dan ging het elke keer beter en beter) hield ik de magneet 10 seconden aan de nagellak, dat werkte het beste en zag je het verschil duidelijker. Ik kreeg er vandaag in elk geval complimentjes over van de collega's, ze waren allemaal geïntrigeerd over hoe ik dat toch voor elkaar gekregen had! :)

Beetje jammer dat er kort bij huis geen Di-filiaal ligt, want ik zou wel meer van Layla Cosmetics willen ontdekken. Wij Limburgers moeten al helemaal naar Tongeren of Sint-Truiden en dat is mij soms iets te ver. 

By the way... die koude en sneeuw moeten worden verbannen. Mijn handen en nagelriemen zijn gewoon keidroog en ik moet het smeertempo duidelijk wat opdrijven. Toen ik deze morgen op het werk besefte dat ik geen handcrème bij had, werd ik even heel erg zielig op maandagmorgen :) Maar geen zorgen, ik ben voorbereid: een tube L'Occitane handcrème steekt in de handtas en ik heb een extra tube Nivea handcrème mee die als backup permanent op mijn bureau zal blijven staan.

Layla Cosmetics Magneffect - 10 ml - € 9,95 - verkrijgbaar bij Di
Share:

13 opmerkingen

 1. Ik vind het effect ook heel erg leuk, zeker omdat je er weinig moeite moet voor doen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk effect ! Ik blijf ook maar smeren, niet normaal. Dringend tijd voor lente !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi! ik heb hier dus geen geduld voor.... ook niet voor zoiets. maar bij jou ziet het er prachtig uit!
  en de kou moet zeker verbannen worden....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende dit merk niet, ik ben al een eeuwigheid niet meer in een DI geweest..resultaat vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk effect, ik heb zelf ook een magnetisch lakje dat ik graag gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb ook van die 'magnetische' lakjes, maar dan van pupa ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk ! Jammer dat ik door mijn beroep niet vaak nagellak kan opdoen anders was ik zeker en vast gezwicht voor deze! Ook wel benieuwd naar het andere kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig