27 maart 2013

MAX FACTOR 2000 CALORIE CURVED BRUSH VOLUME & CURL MASCARA


Het is al even geleden dat ik nog eens een mascarareview heb gedaan! Ik houd van mascara's met haartjes op de borstel, maar koop niet vaak eentje met een gebogen borstel. Ik heb zoiets onlangs ook bij Dior gezien maar Max Factor bracht enkele weken of maanden eerder al iets gelijkaardigs uit. Het merk haalde voor de twintigste verjaardag van zijn 2000 Calorie Volume mascara alles uit de kast: de verpakking werd vernieuwd, Gwyneth Paltrow werd binnengehaald als nieuwe muze en er werd een nieuwe mascara gelanceerd: 2000 Calorie Curved Brush Volume & Curl Mascara.Deze mascara met het gebogen borsteltje (de gewone 2000 Calorie behoudt het rechte borsteltje) zorgt voor maximaal volume en stevige krul, dankzij vloeibare kristallen (wax-in-wateremulsie) die de lengte en dikte van de wimpers opbouwen en het gebogen borsteltje dat met zijn ver uiteenstaande haartjes alle wimperhaartjes bereikt. De borstel doseert de mascara en brengt de juiste hoeveelheid aan. Je kan dan zelf kiezen hoeveel lagen je aanbrengt, want je kan deze mascara mooi opbouwen.
Van niets naar enkele laagjes, op de foto wordt duidelijk dat je gerust ook met een laagje de deur uit kan. Ik krul mijn wimpers nooit als ik foto's neem voor een mascaratest, dus ook daar vind ik de 2000 Calorie Curved Brush best voor geslaagd. Dat je de mascara kan opbouwen, is voor mij een plus, want intussen is jullie waarschijnlijk wel duidelijk dat ik een volumeliefhebber ben en liefst een mascara gebruik waardoor mijn wimpers niet in dikke klodders aan mekaar klitten. Hij hield het gedurende de dag goed vol en verwijderen ging ook prima.

De Max Factor 2000 Calorie mascara's kosten net geen 13 euro. Ik ben blij dat er nog een drogisterijmascara te vinden is voor een schappelijke prijs. Tegenwoordig zie je meer en meer mascara's in de drogisterij die meer dan 15 euro kosten, wat ik wel een beetje prijzig vind, omdat het prijsverschil tussen drugstore en parfumerie steeds kleiner lijkt te worden. Zeker als je vergelijkt met de prijzen die mensen in de VS betalen, moeten wij toch al vrij veel geld neerleggen voor onze drugstore make-up. Of ben ik nu een zaag? ;)

Max Factor 2000 Calorie mascara - € 12,99
2000 Calorie Curved Brush Volume & Curl Black
2000 Calorie Dramatic Volume Black
2000 Calorie Dramatic Volume Black/Brown
2000 Calorie Waterproof Volume Black
Share:

18 opmerkingen

 1. deze ben ik nu ook aan het gebruiken! Love it! En ik snap je helemaal in de VS hebben ze én leukere producten én ze moeten er minder voor betalen! #grmbl 13€ vind ik inderdaad nog goed meevallen voor een mascara :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er best goed uit! En neeeeee, je bent geen zaag, ik vind het ook oneerlijk. En hier in Zwitserland is het verschil nóg groter :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Heb zelf de normale en vind die best fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! Ik heb een miniatuurtje van de nieuwe mascara van Dior met dat gebogen borsteltje en die vind ik erg fijn. Het borsteltje van deze mascara ziet er volgens mij gewoon hetzelfde uit als die van Dior. 13 euro is echt niet duur. Als mijn mascara op is ga ik deze proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt me een erg fijne mascara. :)
  Benieuwd om deze ook eens te proberen. Pluspunt dat hij een stukje minder prijzig is dan de False Lash Effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nee je bent geen zaag, tis de waarheid ;-) ! En ziet er heel goed uit die mascara !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die mascara ziet er erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi resultaat ! Zo'n gebogen borsteltje heb ik ook al eens geprobeerd. Ideaal om meer krul te creëren

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb zo'n gebogen borsteltje nog nooit gebruikt.

  op je close-up foto's zijn je sproetjes altijd goed te zien :) ik heb ook veel sproeten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je krijg een mooi resultaat met die mascara, die zal ik waarschijnlijk wel eens uittesten. Ja in de VS hebben ze echt veel meer chance! Niet alleen hebben ze meer drugstores, meer drugstore merken maar ze hebben ook alles veel goedkoper (om dan nog te zwijgen van al hun coupons die ze krijgen op makeup!)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. You are right about the small difference between some drugstore products here and high-end brands! I'm glad this only costs 13 euros though. I find that if I use a good primer, mascaras don't make SUCH a big difference unless I really look ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tot mijn verbazing vind ik dit een erg fijne mascara en hij zit dus ook in mijn toilet tasje. Heb er wel een aantal keer mee in mijn oog gestoken in 't begin, wegens niet gewoon aan het borsteltje..:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nee hoor, je bent helemaal geen zaag haha! Ik zit zelf ook constant te klagen over de Amerikaanse drugstore prijzen. Kijk maar eens naar Revlon, daar kosten glosses 7 dollar ofzo en hier moet je al snel 16 euro neertellen voor knak hetzelfde... De mascara ziet er wel fijn uit trouwens! Over de originele variant was ik niet zo tevreden!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hah, ik had het gisteren er nog over dat mascaras hier vrij duur zijn. Ik ben echt benieuwd naar deze, het borsteltje is echt mijn ding moet ik zeggen ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een klote mascara! doet helemaal zijn werk niet! Ik heb redelijke krul in mijn wimpers, maar na gebruik van deze mascara zijn ze lelijk recht geworden, zijn zelfs naar beneden gaan hangen! Ben wel dol op max factor, maar dit valt vies tegen!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig