16 maart 2013

MYTHIC OIL COUTURE EDITION by Dilek Hanif


In mijn lavabolade vind je intussen heel wat haarolie terug, waaronder deze Mythic Oil van L'Oréal Professionnel. Deze couture edition spreekt wel aan, zowel voor de die hard gebruikers als de newbies, denk ik. De inhoud blijft dezelfde populaire olie (een verkocht flesje elke 16 seconden!) maar het jasje kreeg een couturesnit met een  fusie tussen oosterse traditie en hedendaagse wereld.


Het ontwerp is de aan de hand van Dilek Hanif, een Turkse designer-ondernemer, die een special touch gaf aan het cultproduct. Inspiratie haalde ze bij haar eigen couturecollectie en ze speelde met zwarte en gouden transparante elementen. Vanboven aan de dop zie je een extra aanvulling, want de oriëntaalse versiering blijkt dan een armbandje te zijn dat je dus zelf kan aandoen.


Mijn review van Mythic Oil vind je hier. Er is tevens een uitbreiding van de lijn met een olie voor gekleurd haar en een melk en sinds kort bestaat er ook shampoo, conditioner en een masker van.

Fijne zaterdag!
Share:

9 opmerkingen

 1. ik heb een olie van kerastase elixir ultime. ik ben wel benieuwd naar alle maskers en conditioners met olie erin :)

  trekt haarolie eigenlijk in je haren of blijft het er op liggen zoals een filmpje?

  ik las eens dat je mensen de hydrationist dagcrème van estee lauder aanraadt wanneer ze je om een goede dagcrème vragen. en zie..ik had een nieuwe dagcrème nodig en ik wist in de parfumerie daarstraks niet welke te nemen. ik had eigenlijk geen idee.ik dacht bij mezelf 'laat ik de hydrationist maar nemen'. de verkoopster deed wat van de tester op mijn hand en ik smeerde het goedje uit. ik besloot hem een kans te geven en rekende hem af aan de kassa. ik doe heel veel inspiratie op op de beautyblogs ;)

  °°°°°

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze heb ik ook, vind het wel leuk, zo eens die andere verpakking

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fantastische haarolie! Deze limited edition ziet er ook superleuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Mythic Oil is gewoon goddelijk ! Erg leuk deze 'oriëntaalse' versie :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel mooi flesje! <3 wow, ik wist niet dat ie zo populair was!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is echt mijn favoriete haarolie ! Prachtige verpakking !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke verpakking. Er staat steevast een fles in mijn badkamer, geweldige haarolie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie verpakking. Ik gebruik deze elke dag, super product!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig