23 april 2013

L'OREAL PROFESSIONNEL VOLUMETRY & WIN!


Een push-up voor je haar, dat klinkt als muziek in mijn oren! 

Bij fijn haar is de cortex (de kern van je haar) veel dunner dan bij normaal of dik haar. Het gevolg is dat fijn haar minder veerkracht heeft en sneller plat valt, van aan de wortels. Als je volume in je haar wilt krijgen, moet je dus iets aan de wortels en je hoofdhuid doen. Goed, dat doen we dan.

Het Volumetry-gamma van L'Oréal Professionnel bevat salicylzuur, dat je hoofdhuid zuivert (minder gunk aan de hoofdhuid staat gelijk aan frissere wortels en dus minder plat haar). Er zit echter ook verzorging in: Intra-Cylane geeft je haar een boost en HydraLight zorgt voor een luchtige hydratatie. Alles tesamen zorgt dat voor een volumeboost die lang aanhoudt.


Zoals je op de foto kan zien en zoals ik ook al zei in mijn laatste filmpje, heb ik de shampoo en conditioner al redelijk wat gebruikt. De producten ruiken lekker fris en geven mijn haar ook een boost. Zelfs als ik mijn haar gewoon snel-snel föhn zonder al te veel te brushen, merk ik dat het aan de wortels toch wel wat meer steekt dan zonder Volumetry. Heuse leeuwenmanen zal ik helaas nooit hebben (laten we realistisch wezen) maar elk beetje volume in mijn anders zo platte haar is meer dan gewenst!

Een gemakkelijke en vooral snelle manier om volume in je haar te krijgen, is droogshampoo. Instant volumeboost aan de wortels, to the rescue! Droogshampoo zorgt er namelijk voor dat je haar niet alleen proper, maar ook stugger wordt. Ik heb altijd wel een exemplaar droogshampoo in mijn badkamer staan, het is gewoon zo handig! SOS Volume is een droogshampoo specifiek voor fijn haar en daarvan mag ik vandaag drie exemplaren weggeven. 


Wat moet je ervoor doen? Zoals steeds is dit een winactie voor mijn lezers, maar deze keer jammer genoeg enkel lezers met een Belgisch adres. Volg mijn blog via Bloglovin' of onderaan via Google Friend Connect. Je kan mij daarnaast ook terugvinden op Facebook, Twitter en YouTube.

Laat hieronder een comment na, zodat ik weet dat je meedoet. Let wel: vul op zijn minst een naam in (voornaam, nickname, blognaam, ...); anonieme comments worden niet aanvaard.

Sharing is caring! Deel je de winactie via Facebook of Twitter ("Win 1 van de 3 SOS Volume droogshampoo van L'Oréal Professionnel bij @BeautyLovesBE! Hoe? Check http://tinyurl.com/blv7hcc) of "like" je het bericht op Bloglovin', dan beloon ik je dan met een extra winkans - whoop!

Meedoen kan tot en met 28 april, de winnaar wordt op 29 april 2013 op de blog bekend gemaakt en bezorgt mij uiterlijk 3 mei zijn gegevens. Kom dus zeker even kijken of je de gelukkige winnaar bent.

Kleine tip: check de L'Oréal Professionnel Facebook-pagina, want daar zijn ook regelmatig winacties. Maar stttt... dat heb je niet van mij! :)

L'Oréal Professionnel Volumetry - verkrijgbaar bij de L'Oréal Professionnel-kapper
Volumetry shampoo - 250 ml - € 13,80
Volumetry conditioner - 150 ml - € 15,90
Volumegevende Spray wortels en lengten - 125 ml - € 15,90
Volumetry Powder Fresh - 78 ml - € 17,70
Share:

35 opmerkingen

 1. Wauw wat een leuke winactie !! Ik doe mee!! Ik volg je al langer op fb en bloglovin ;-) ik zal je bericht delen op fb.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alweer een leuke winactie, I'm in :)! Ik volg je via Twitter, Facebook en Bloglovin en heb bij deze laatste dit artikel geliked net zoals op Facebook.
  Volume for the win :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer een leuke winactie! Aangezien ik vorige keer al gewonnen heb, laat ik deze aan iemand anders...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke winactie , mijn haren verlangen naar VOLUME !
  count me in .. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke winactie! Ik volgde je al op bloglovin en ik heb het bericht nu ook geliked. Ik kom maandag 29 april zeker eens een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zou ook wel meer volume in mijn haar willen lrijgen dus ik doe mee! Heb je berichtje ook geliked op bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt fijn, extra volume is altijd gewenst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb ze zelf :) veel succes iedereen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het echt fijne producten en dan zeker de droogshampoo !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke winactie ! Ik heb alleen veel en dik haar dus ik pas voor deze :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke winactie!
  Ooh, Volume voor mijn fijn en futloos haar ;)
  Ik volg je via Twitter en Facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kom hier met die volume, mijn haren gaan niet weten wat hun overkomt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wowwww, SUPER winactie!!
  Ik had deze producten al zien passeren en dacht onmiddellijk dat dit wel iets voor mij zou zijn! ;D
  Ik volg je via Bloglovin' en like je bericht! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik doe mee! Leuk! Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik heb ook getweet: https://twitter.com/nona89/status/326777689665044480

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt wel goed en zeker de moeite waard om te proberen !

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Volume is altijd welkom!

  Ik volg je via bloglovin en heb ook getweet!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Supertoffe winactie! Ik ben benieuwd of deze droogshampoo even goed is als deze van Batiste. Ik volg je al een hele tijd op Bloglovin', heb het artikel geliked, facebook geliked en een berichtje getweet.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Laat maar komen die handel!!! Ben zo zielig op zoek naar een holygrail volumeproduct!!!! Haat mijn fijn haar!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. leuke winactie, ik doe zeker mee. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh, super leuke actie weer! Ik ben op zoek naar een fijne droogshampoo, was mijn haar namelijk pas om de 4 dagen en zo'n droogshampoo voor tussendoor die ook nog eens volume geeft, dat zou echt ideaal zijn.
  De producten van L'Oréal Professionnel zijn altijd erg fijn dus ik ben erg benieuwd naar deze :-)

  De verpakkingen zien er ook weer erg leuk uit trouwens dus ik waag graag een kansje :-)

  * Ik volgde je al op Bloglovin en heb dit bericht even geliked (ik was de 14de liker)
  * Ik volgde je ook al op Twitter en heb getweet
  * Ik volg op Facebook

  Veel succes gewenst aan alle deelneemsters!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Deze week op verschillende blogs zien passeren, ik ben zéér benieuwd dus ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind deze echt heel erg goed! Ben er helemaal fan van, maar ik laat de winactie dus aan de anderen aangezien ik ze al in huis heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik zou deze ook wel eens willen proberen, heb dun haar dat vaak snel vettig is, dus droogshampoo kan ik altijd wel gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik ben ook erg benieuwd naar deze droogshampoo, dus ik waag graag mijn kans. Ik probeer het ook te liken op bloglovin, ben daar alleen nog niet zo in thuis (en ik volg je alvast ook!).

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik doe mee:D Ik heb geliked op bloglovin en heb het getweet. En uiteraard volg ik je via facebook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Aaaah, I so need this! Ik doe dus mee! Ik volgde je al via Bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Mijn uber-fijne pierenhaar en ik doen graag mee!
  Ik volg je via bloglovin en facebook (Nathalie Verstraeten).

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Klinkt awesome! En hoe mooi zijn die groene flesjes zeg :d Ik kan in ieder geval wel wat volume gebruiken. Ik volgde je al op bloglovin en twitter uiteraard x

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Natuurlijk doe ik mee! :)
  Ik heb de post op BL geliked, haha.
  x

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig