30 april 2013

ZOEVA BESTELLING


Oeps, nog meer kwasten :)

Enkele jaren geleden bestelde ik voor het eerst bij de Duitse webshop Zoeva. Afgelopen week belandde ik er weer en bestelde ik enkele kwasten. Op een kleine week had ik het pakje in huis, netjes ingepakt en met beschermend bubbelplastiek. Elke kwast zat nog eens apart in plastieken zakje dat je nog kan hergebruiken om je kwasten ergens mee naartoe te nemen.


Ik koos twee kwasten voor oogmake-up en twee voor mijn gezicht. De 228 Crease (€ 5,80) wilde ik graag hebben omdat hij perfect is om kleur aan te brengen in de arcadeboog. Hij lijkt een beetje op mijn MAC 222 maar is puntiger en werkt dus preciezer. De kwast is gemaakt van geitenhaar en is superzacht.

De 234 Smoky Shader (€ 5,80) deed mij denken aan mijn MAC 239. Ze lijken inderdaad erg op elkaar, alleen is die van Zoeva een klein beetje langer. De naam vind ik een beetje verkeerd gekozen. Echt smoky vind ik hem niet, ik gebruik dergelijke kwasten graag om kleur aan te brengen op mijn gehele ooglid en dan gebruik ik een andere kwast om het uit te blenden en de look smoky te maken. Maar hij werkt prima en ook deze kwast is gemaakt van geitenhaar.


Met de 102 Silk Finish (€ 9,50) heb ik nu mijn vijfde foundationkwast in huis. Oeps :) Niet dat dat zo erg is, want zo kan ik voldoende afwisselen. De Silk Finish is gemaakt van veganistische teklonhaartjes, en die zijn ook superzacht. De haartjes zijn minder dicht gepakt dan mijn Real Techniques, maar toch werkt ook deze prima. Ik kan mijn foundation goed inwerken (eerst wat deppen en en dan met cirkelende bewegingen inwerken) en krijg een mooi en egaal resultaat.

De 142 Concealer Buffer (€ 6,80) lijkt een beetje op het kleine zusje van de 102 Silk Finish: ook gemaakt van duo fibre teklon en met afgeronde kop. Perfect om concealer in te werken onder de ogen! Ik gebruik regelmatig mijn vingers, maar om het perfect in te werken, werkt zo een afgeronde, synthetische kwast wel heel prettig.


Ik bestelde mijn kwasten op zaterdagnacht en ontving het pakje uiteindelijk de daaropvolgende vrijdag. Ik vond de verzendkosten (€ 5,50) nog meevallen (heck, voor een pakje binnen België betaal je tegenwoordig zelfs meer!), ik kan me herinneren dat ik enkele jaren geleden veel meer moest betalen dus ik ben blij dat ze hun tarieven hebben laten zakken. Uiteindelijk betaalde ik € 33,40 voor vier kwasten, inclusief verzending, wat ik zeker niet slecht vind. Groot pluspunt: heel veel van hun kwasten kan je los bestellen, je bent dus niet gebonden aan een set én je kan ook gewoon met overschrijving betalen.

Eerste indrukken: positief!
Share:

17 opmerkingen

 1. Ahh! die kwasten zien er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er ook al een tijdje aan het rondkijken en vrees dat ik nu wel moet bestellen :o) Die concealer en foundation kwast zien er heel erg fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat valt inderdaad heel goed mee qua prijs! Ik heb deze brushes zelf nog niet geprobeerd maar ze zien er wel goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh die concealer buffer brush klinkt als iets wat ik nog kan gebruiken ! Vind de Zoeva kwasten erg fijn ! Enkel de voorgemaakte setjes vind ik wat minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kijk ook zeer regelmatig op hun site naar de kwasten, maar tot op heden nog nooit iets besteld. Moet ik dan nu toch maar eens gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er erg goed uit, ik gebruik zelf bijna altijd mac maar dit lijkt me een goede budgetvriendelijke variant :D
  Nathalie
  Ps: zou je even voor me willen stemmen in de Esprit Style battle ?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind hun kwasten echt supergoed, ben zelf ook aan het twijfelen om er nog wat extra te bestellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook erg te spreken over hun kwasten en de prijs valt ook goed mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kende de kwasten nog niet, maar nu wil ik ze ook gaan proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geweldig merk, ik heb er ook heel wat producten van.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb nog geen kwasten van Zoeva geprobeerd ,maar het klinkt best goed! En de verzendkosten vallen inderdaad goed mee, gezien het toch van 'over de grens' moet komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb ook enkele Zoeva kwasten en vind ze ook heel fijn werken! Ben benieuwd naar de concealer buffer

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb ook enkele Zoeva kwasten en ben er ook tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. I've been so intrigued by Zeova! Glad to hear your first impression is positive. They certainly look very good. Real goat hair brushes for this price? I'm in!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig