30 juni 2013

Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster

Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster

Meest gevraagd bij de comments van het Terra Ora-artikel: een review van de Guerlain Lingerie de Peau BB. U vraagt, wij draaien.

Bij Guerlain betekent BB Beauty Booster, de leukste vertaling van de BB tot nu toe. Er is ook gewone Lingerie de Peau-foundation en de BB bouwt verder op dat product. Het heeft dezelfde fluwelen zachtheid, maar is veel lichter. Je kan dit dus gebruiken als BB crème, maar ook als basis onder een andere foundation. Persoonlijk vind ik deze Lingerie de Peau BB ruim voldoende op zichzelf en vind ik het een beetje zonde om hem als basislaag onder een andere foundation te moeten verstoppen.

Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster

Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster
Links: Guerlain Lingerie de Peau BB in Light (dik geswatcht)

Guerlain gaat met zijn BB voor een natuurlijke frisse huid en dat dankzij het Bio-Fusion micronetwerk: de met hyaluronzuur verrijkte formule hydrateert de huid en geeft een tweede huid effect dankzij zijde en linnen. My skin but better. Ik krijg er een egale huid van, er is voldoende dekking, maar hij laat toch nog mijn eigen huid doorschijnen. Je ziet bijvoorbeeld nog mijn sproetjes :)

De Guerlain BB komt in een heel handige, maar ook mooie tube mét pomp. Gemakkelijk te gebruiken én hygiënisch, zo hebben we het graag. Dat pompje doseert perfect, een dosis is voldoende als ik het product met mijn vingers inwerk. Als ik een kwast gebruik, neem ik er soms twee, om een betere dekking te krijgen. De textuur is erg licht, fris en smelt gemakkelijk in de huid. Er is eigenlijk niet veel werk aan om deze BB heel mooi egaal en naturel te krijgen. Naarmate ik hem inwerk met mijn vingers, krijg ik gewoon heel snel het resultaat dat ik wil zien.

Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster

Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster

Lingerie de Peau BB houdt eigenlijk heel de dag prima op mijn gemengde huid, behalve in de zone tussen mijn neusvleugels tot net onder mijn mond, een zone die vaak met zakdoekjes of servetten te maken krijgt. Daar zie ik na mijn werkdag wel dat de dekking vervaagd is en dat ik, zou ik nog een avondje uitgaan, nog wat zou moeten bijwerken.

Ik gebruik de kleur Light, die niet te roze, noch te geel is. Als ik hem pas aanbreng, lijkt hij net iets te licht, maar naarmate ik hem inwerk, wordt hij gewoon een met mijn eigen huidskleur. De finish houdt zo'n beetje het midden tussen gezond glanzend en mat. Ik poeder daarna nog af (dat doe ik altijd), maar toch blijft het gezonde effect zichtbaar, zonder overdreven glanzend of overdreven mat te zijn.

Dit is een van de betere, zoniet de beste, BB crème die ik al geprobeerd heb. Ik gebruik er wel nog mijn gewone verzorging onder, want voor mij is een BB crème vooral een make-upproduct maar dan met goede bestanddelen. Het enige minpunt aan deze Beauty Booster is dat er maar twee tinten zijn, Light en Medium, en dat je, als je tussen de twee kleuren zit, al twee tubes moet aanschaffen om je eigen kleur te mengen. Voorlopig (en dat zal ook wel zo blijven, tenzij ineens de zon keihard begint te schijnen) kan ik verder met de kleur Light en wordt dit mijn go to lichte foundation voor de komende zomermaanden.

Guerlain Lingerie de Peau BB Beauty Booster SPF 30 PA+++ - 40 ml voor 48,87 euro - verkrijgbaar in de parfumerie
Share:

15 opmerkingen

 1. ziet er goed uit maar het is zo jammer dat hij een beetje prijzig is

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit, nu ben ik heel benieuwd geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is idd heel fijn op de huid en ik hou wel van de semi matte finish. Het ziet er iig super uit op jouw huid! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze staat ook op mijn wishlist!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Iedereen is er zo lovend over, dat ik deze binnenkort wel eens moet testen :D Het ziet er ook wel goed uit eigenlijk. Zowel de verpakking, als het effect op je huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I'm glad to hear this works so well for you! I am unfortunately between the two shades they offer, so I'll probably stick to Dior Hydra Life. I'm also trying out Laura Mercier Tinted Moisturizer (the oil free version). I hope my face won't be an oil slick when I'm back in Taipei!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij heeft een mooi resultaat :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind deze ook heel fijn. Maar ik twijfel nog over de kleur... Heb zelf de medium gekocht en vind hem op dit moment net iets te oranje ogen... misschien ligt het aan mij :P Maar deze BB cream heeft echt een primer daaronder nodig, iig op mijn vette huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. KLinkt super, en ziet er ook heel mooi uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toevallig al ervaring met de BB-cream van 't Kruidvat? Ik hoor overal positieve resultaten over hun zonnecream. Misschien dat hun BB-cream ook zo magisch is?

  http://lovelifelovefashion.be

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig