21 juli 2013

LIFE BEHIND THE BLOG: Eindelijk vakantie!


Hmm, M&M's met cocos! Ik vond ze in een grote Carrefour (bij de buitenlandse producten) en eigenlijk zijn ze gewoon veel te duur voor zo een klein zakje, maar ik wilde ze eens proeven. Lekker, maar wordt geen rebuy.


Mijn favoriete hoogzomernagellak: Dior Paradise! Dit is mijn tweede flesje en daarna is het gedaan, want hij was limited edition. Blijft mooi! Geef mij trouwens een zak ouwels en ik eet dat leeg. Ver-slaafd.


Ook veel gedragen: Essie Peach Daiquiri, nog zo'n favorietje.Ja, ik ben er dus echt aan begonnen. In deze shoplog zag je mijn nieuwe sneakers en intussen jog ik een aantal keer per week een rondje (of twee) met Evy. Voorlopig gaat het goed! Heel erg sexy is het niet, zo'n loopoutfit, maar het is dan ook geen fashion run :)


Meer sneakers, maar dan wel de fashion kind. Ze zitten trouwens supercomfortabel!


Verjaardagen van tweejarigen = Bumba-taart. 


Nog meer lekkers: Milka-chocolade met popcorn. Speciaal (op een goede manier) en redelijk zwaar, maar best lekker. Deze wordt wel een rebuy, haha.Verfrissing op het werk: deo, een lekkere body splash en een flesje Evian Brumisateur.Het laatste en zéér mooie beauty event, Timeless Beauty (foto's hier!), vond plaats in Antwerpen. Prachtige locatie en perfect georganiseerd!When in Antwerp... buy macarons! En ook het nieuwe Glamglow-masker mocht mee naar huis (review hier!).


Meer nieuwe skincare ten huize BeautyLoves: mijn nieuwe Clarisonic. Binnenkort ook in België te koop, woehoe! Ik kreeg hem enkele weken geleden binnen en een review komt er natuurlijk aan.Nog enkele andere aanwinsten: een Mucho Gusto-sjaal, gekocht via Vente-Exclusive. Aan volle prijs had ik hem niet gekocht (ik bedoel, ik vind hem supermooi, maar die sjaals zijn dúúr!) maar met een mooie korting kon ik niet weerstaan. En dan mijn nieuwe sandaaltjes, gekocht in de solden. Ze hebben een lichte sleehak, wat ze perfect maakt voor werk en dit weer.


Via mijn tante kwam ik aan dit boek van onze amazing Astrid. Geen voltreffer, ik heb het boek op een uur uitgelezen en je ziet vijf keer hetzelfde terugkomen. Nu lees ik best snel, maar ik had niet gedacht dat ik er zo snel door zou vliegen. Maar het is wel een flashy roze boek, dus qua lay-out zit dat wel snor.


Jaaaaa, verlof! De laatste werkdag sloten we af met frietjes en een Bicky Crunchy Chicken (lekker!) en daarna een zonnig terrasje. Ik denk soms vol weemoed terug aan de tijd dat ik maar liefst drie maanden zomervakantie had (geniet er dus maar van, want als je gaat werken, is dat voorbij, boehoe!) en dus koester ik mijn drie weekjes zomervakantie als geen ander. Ik heb er echt naar afgeteld, zeker de laatste twee weken en ik ben supercontent dat het nu ook nog eens mooi weer is. We gaan namelijk niet op reis, maar als het lekker weer is, kan ik wel een beetje dat vakantiegevoel in huis halen.


De eerste vakantiedag werd al meteen goed ingezet met een barbecue. We hebben dat de laatste weken bijna elk weekend gedaan - leve het weer! - en deze keer kozen we voor een vispapillot. Helemaal niet moeilijk om te maken en redelijk snel klaar.


Hét barbecuedessert: 'smores! Waarschijnlijk heb ik hiermee drie keer de toegelaten hoeveelheid calorieën binnen, maar ach, het is vakantie! ;)


Na al die zoetigheid hierboven denk je misschien dat ik alleen maar snoep eet. Kijk, ik eet ook normaal voedsel! :)


En ook voor Tigra is het vakantie. Madam ligt uitgeput op de bureaustoel. Ik begrijp dat wel. Elke dag luieren in de zon, spelen, uitgebreide dutjes nemen, jezelf wassen enal... dat vraagt om vakantie! ;)


Onze tuin was tot voor kort een zandberg, dus poogden we gras te zaaien. Hier zie je ons na poging twee. Grasmatten klinken zo slecht nog niet :)


Daarom onze nieuwste aanwinst, die we liefkozend de kattenpoef noemen. Check die oortjes en dat ronde kopje! Maar eh, het is dus geen poef voor onze kat (al zal ze daar met haar verwende streken wel op gaan zitten), maar voor onze vermoeide benen, haha.
Share:

26 opmerkingen

 1. Leuke foto's :-) ! Zoveel jummie food :-)! Geniet van je welverdiende vakantie ! voor mij helaas nog 5 weken wachten, sniffel sniffel :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Geniet van je vakantie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vakantie rules ! Die M&M's heb ik nog altijd niet gevonden maar ik geef niet op :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond ze in een Carrefour Planet, bij de buitenlandse (VS of VK, weet het niet meer zeker) producten. Wel ruim drie euro voor zo'n zakje, afzetters.

   Verwijderen
 4. Hihi, leuke foto's!! Ik heb de m&m's ook al gevonden, lekker maar inderdaad duur!
  Mijn favoriet op dit moment, de milka met oreo's, echt ik eet zo een tablet op op twee dagen!!
  Leuke sandaaltjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe foto's! Die ouwels (of hosties zoals wij ze hier noemen) zijn echt yummy! Morgen moet ik boodschappen doen en ik denk dat ik wel eventjes langs de snoepafdeling passeer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier worden ze ook hosties genoemd! Maar omdat ik niet wist of iedereen dat zou snappen, heb ik maar de officiële benaming gebruikt ;)

   Verwijderen
 6. Kan ik de podcasts van Evy nog ergens downloaden? Ik vind ze nergens meer. :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is in 2013 een nieuwe versie uitgekomen. Die kan je betalend downloaden via de Keep Running-website.

   Verwijderen
 7. Leuke foto's!
  Die sandalen zijn echt heel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De taart ziet er lekker uit.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahhh leuk! Inderdaad gevulde hosties heet dat in Bilzen! Grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk overzichtje! Ik heb Astrid Bryans boek ook gelezen, geleend van een vriendin wel. En gelukkig, want de moeite om het zelf te kopen was het niet. Leuk om eens in te bladeren en op een zonnige middag eens in te lezen, maar verder geen topper.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. geniet van het welverdiende verlof!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. een mooie fotocompilatie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die kattenpoef is echt geweldig :D #want

  BeantwoordenVerwijderen
 14. OMG <3 de kattenpoef! Waar kocht je die?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah merci! Ik woon in Opoeteren dus dat is goed te doen :D
   Onze zetel komt van de Beter Meubel in Peer dus zal niet zo ver uit elkaar liggen denk ik.

   Verwijderen
  2. Dat ligt daar eigenlijk vlak langs! Links van Beter Meubel heb je Heylen en daar links van heb je InterierPlus :)

   Verwijderen
 15. PRACHTIGE sandaaltjes, oe, die zou ik ook zo meenemen hoor, perfectie!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, dat Essie lakje is mooi! En got to love de kattenpoef :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. leuke foto's! veel lekkers, en ik vind je nieuwe wedges heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig