22 september 2013

Bobbi Brown Pink Coral blush

Bobbi Brown Pink Coral blush

Ik had een instant crush op deze nieuwe blush van Bobbi Brown. En, zoals het soms wel gaat met instant crushes, belandde ook Pink Coral in mijn make-upcollectie. 

Pink Coral komt uit Bobbi's herfstcollectie, Rich Chocolate. De rest van de collectie kon mij niet echt bekoren. De lipkleuren deden het niet voor mij; het oogschaduwpalet vond ik niet mis, maar de klik was er niet (te veel bruine oogschaduw, ik miste toch wel een zwarte kleur in het rijtje en - ik mag het waarschijnlijk niet luidop denken - ik vond de afwerking er een beetje goedkoop uitzien. Niet wat ik wil als ik € 60,00 op tafel leg).

De verpakking van de blush is vrij eenvoudig en heel compact. Heel erg spannend is het niet, gewoon basic zwart zonder al te veel tierlantijntjes. Je kan deze blush ook uit de verpakking halen om hem dan in een groter palet stoppen.

Bobbi Brown Pink Coral blush

Bobbi Brown Pink Coral blush

Maar Pink Coral, dat was dus dikke liefde. De perfecte koraalroze blush voor frisse wangetjes. De juiste roze blush geeft altijd een oppeppend en verjongend effect. Ik zie er dan altijd meteen een stuk beter uit,  al zeg ik het zelf, haha. Pink Coral past ook gewoon bij heel veel kleuren oogschaduw. Hij is mooi gepigmenteerd maar wel redelijk licht op de wangen, dus je kan hem mooi opbouwen. Zelf houd ik wel van een goede blos dus voor mij mag het wat meer zijn. De matte kleur is dan wel aanwezig maar nooit overweldigend, dus ik vond het een gerechtvaardigde aankoop.

Bobbi Brown Pink Coral blush

Bobbi Brown Pink Coral blush

Bobbi Brown Pink Coral blush

Nog op mijn gezicht: Urban Decay Naked Basics (zelfde kleuren als in deze look, maar dan anders aangebracht) en Labello Vitamin Shake lipbalsem.

Prettiness alom met Pink Coral. Als je hem wilt, wees snel, want limited edition!

Bobbi Brown Pink Coral blush - € 28,00 bij Bobbi Brown verkooppunten Cosmeticary en Parfuma
Share:

14 opmerkingen

 1. Super mooi!! Geeft idd een heel fris effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volledig te snappen! Het is een super draagbare kleur, voldoende pigment en ik denk dat vele vrouwen hier blij mee zullen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. :-O *haalt de wish list boven* WANT!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh heel mooi ! Vind de verpakking wel leuk, zo simpel en stylish. Past netjes in mn stash :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooi kleurtje! Al is het misschien net iets te doorsnee...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja, een goede blos op de wangen kan heel mooi zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is echt prachtig hé! :-) Ik ben ook blij dat ik hem gekocht heb. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig