27 september 2013

GOSH Frosted Gold


Getexturiseerde nagels, het is de laatste tijd toch wel hip. Bij GOSH heet de finish Frosted Sand en er zijn drie kleuren beschikbaar: Frosted Silver, Frosted Gold en Frosted Purple.

Frosted Gold heb ik in huis en ik was eigenlijk helemaal flabbergasted toen ik het op mijn nagels zag. Ik zei het al op Twitter, het lijkt eigenlijk op een heel fijn steentapijt, maar dan voor je nagels. Als je de nagellak pas op je nagels lakt, lijkt het een gewone glitterlak. Maar dan droogt de nagellak op en komt de echte finish pas naar boven: een matte, chunky nagellak met de nodige glitters. 


Het is heel opvallend en tegelijk best draagbaar. De gouden kleur van Frosted Gold maakt het best draagbaar, want van ver lijkt het alsof je een gewone lichtgouden nagellak op hebt. Maar als je de nagellak van naderbij inspecteert, zie je pas hoe speciaal hij is en blijf je er naar kijken en eraan voelen.Twee laagjes zorgt voor dit effect. Een top coat is (uiteraard) niet nodig en de houdbaarheid is goed (drie dagen), mits je twee dingen in acht neemt. Zorg er eerst en vooral voor dat je nagels droog en niet al te vettig zijn (dus vermijd restjes handcrème of dergelijke). Gebruik dan twee hele dunne laagjes nagellak, lak Frosted Gold zeker niet te dik, zo hecht de nagellak zich het beste. Even wachten tot het droog is, et voilà, je eigen nagellaksteentapijt!

GOSH Frosted Sand in 01 Frosted Silver / 02 Frosted Gold / 03 Frosted Purple - € 7,29 - verkrijgbaar bij Kruidvat
Share:

15 opmerkingen

 1. Wauw! Prachtig lakje, die ga ik me ook aanschaffen!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het verwijderen ging waarschijnlijk iets minder vlot :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de zilveren variant ik ben er ook dol op! Ik overweeg om deze gouden er nog bij te halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oehh, wel mooi voor de feestdagen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een feestelijk uitziende nagels :)

  verder ben ik best benieuwd naar de kleur frosted purple.

  je bent er vast lang mee bezig geweest om de lak weer te verwijderen achteraf ;)

  hihi...nagellaksteentapijt :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig