29 september 2013

Life behind the blog: september 2013


Op weg naar het bloggersevent The Big You in Antwerpen. Het was wat kleinschaliger dan andere jaren, had ik de indruk, maar de mooie ProNails-lakjes moesten toch even mee op de foto. Bij Starbucks schreven ze zelfs mijn naam bijna goed. Jammer dat de eerste letter ontbreekt, hahaha! Later die week: vogels en muizen aan mijn lijf. De sjaal komt van bij de Zalando-stand op The Big You en de muisjes zijn mijn Marc by Marc Jacobs Mouce Flats. Alle foto's van The Big You vind je trouwens op mijn Facebook-pagina.


Overdosis Tigra-knuffels.


Favo comfy shopping outfit: jeans, sneaker wedges en mijn zachte Vero Moda-sweater. En mijn geweldige spiegel als omkadering. Ik bracht een bezoekje aan Maasmechelen Village en vond een giga kat, haha. Lunchen deden we bij Foodmaker en bij Furla spotte ik de Candy Bags. Way overpriced, want gisteren zag ik ze in Kortrijk voor 200 euro. Outlet, zeggen ze dan.


Onderweg naar Oost-Vlaanderen en ik had een autosnack voorzien :) De gastheer en -vrouw hadden wel erg leuk toiletpapier. Daar móest ik een foto van trekken! Ik mocht ook heel even voor prinses spelen. Roze, fluffy en bling, het begint blijkbaar al op jonge leeftijd. Twee zachte, nieuwe aanwinsten: mijn Brrr-shoplog vind je hier.


Italiaanse avond op het werk: ik hoorde bij de Prada-tafel (oftwel: Milaan) en daar kon ik mij wel in vinden. Later op de avond speelden we een quiz geïnspireerd op De Pappenheimers en onze tafel zat dan in de kokers. Mijn introductie: de Paris Hilton van de dienst die alles weet over bouwmaterialen, maar niets over Afghaanse eetgewoonten. LOL!


Enkele beauty nieuwigheden: voornamelijk lipproducten, maar ook enkele Care-producten van de Delhaize.


Ik mocht weer niet klagen op vlak van eten, haha. Voor het eerst een sushiboot gegeten bij Esaki in Hasselt. Niet mijn favoriet, trouwens. De sushi was best oké, maar ik verkies de new style sushi van Oishii. De chips battle is on! Je kan hier voor een van de drie Lay's-finalisten stemmen. Ik mocht ze alle drie proeven en mijn favoriet is Honey Glazed Barbecue Ribs. De kookkunsten van het lief vielen ook in de smaak: verse kaastaart met bosbessen, the yum! En tot slot lekkers van bij Coffee Café in Hasselt.


Gisteren sjeesde ik naar Kortrijk. Alweer met Mouce Flats aan, love them! 's Middags ging ik voor een burger bij Paul's Boutique, 's avonds werd het een meeneempizza van Pomodoro en dan ging er nog een homemade ice tea bij Viva Sara Kaffee als tussendoortje in.

Fijne zondag!
Share:

13 opmerkingen

 1. Jij bent flink onderweg geweest! Ik vind je ballerina's erg mooi trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kaastaart ziet er super lekker uit! Al dat eten weer, whaaaa, I want!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Die flats van Marc Jacobs zijn echt mooi en die kaastaart ziet er heerlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd zo'n leuke food foto's he bij jou ! De MbMJ flats zijn super mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aww Tigra! This is one thing I do love about autumn: it's cooler so the cats take turns sitting on my lap ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kaastaart ziet er heerlijk uit! En die MJ flats wil ik ook zo graag kopen.. Maar ze hebben ze niet in m'n maat natuurlijk. Superjammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gotta love Tigra foto's :D Lekker knus en gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alweer een hele leuke life behind the blog! Tigra is cute :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja ballerina's zijn zo mooi! En mm, al dat eten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuke foto's, en Hello Kitty wc-papier... WANT!! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig