30 september 2013

L'Oréal EverPure


Al een hele tijd hoorde ik regelmatig iets over de EverPure-lijn van L'Oréal en ik was dan ook zeer content dat de producten nu ook bij Di te krijgen zijn. EverPure bevat verschillende producten en ik testte deze voor gekleurd en/of zeer droog en dof haar. Color & Hydration, dus, al kan je ook kiezen voor Color & Volume, bijvoorbeeld.Het Color Care System in de producten zorgt voor verzorging en herstel van je haar, zonder tensio-actieve sulfaten. Het komt erop neer dat de producten de detergerende werking van de wasbeurt beperken en de haarvezels respecteren. En dan met een extreem zalige geur: botanische oliën geven elke wasbeurt echt wel een sensoriële ervaring én de geur hangt na het wassen en stylen nog steeds in mijn haar. Af en toe betrap ik mezelf erop dat ik aan mijn haarpunten zit te snuffelen.

Concreet: de shampoo ruikt naar rozemarijn en jenever, de conditioner, het masker en de hydraterende fluide ruiken naar rozemarijn en munt. Dat is een hemelse combinatie en ik vind dat de EverPure-lijn echt wel heel erg high end ruikt. Ik vind de prijs daarentegen best wel betaalbaar, al vergelijk ik natuurlijk met duurdere kappersmerken à la Kérastase en Redken.


De shampoo en conditioner zitten in een handige tubeverpakking, voor onder de douche vind ik dit soort verpakkingen het fijnste, zowel in douchegel, scrub als haarverzorging. Het masker zit in een pot omdat het ook wat dikker is dan de conditioner. Ik gebruik het masker sowieso minder vaak dan de conditioner, dus vind ik het nog wel doenbaar in deze verpakking. Belangrijker dan de verpakking alleen is dat ik de werking ook top vind en dat mijn haar er inderdaad zacht en gehydrateerd van wordt en gemakkelijk te kammen is na het wassen. Om het averechtse effect te vermijden (fijn haar + te veel hydratatie = platte pannenkoekeffect) let ik er wel op dat ik de Color & Hydration-producten niet te lang na elkaar gebruik.Van de verzorgende verstuiver en UV-beschermer merk ik niet al te veel effect. Het is wel een handig product en de pomp werkt zeker prima, maar dit is mijn minst favoriete product uit de gehele lijn. Het springt er voor mij althans niet echt uit. De Long Lasting Moisture Fluid, daarentegen, héllo! Het is een voedende fluide speciaal voor de haarpunten en zo gebruik ik hem ook echt. Twee pompjes aanbrengen op mijn nog natte haar, vlak voor het föhnen en dat zorgt ervoor dat mijn punten heel mooi en glad zijn, zonder frisé. Zoals het hoort. Hier merk ik wel een verschil in hoe mijn haar eruit ziet als ik de fluide wel of niet gebruik.

Kennen jullie de EverPure-lijn al?

L'Oréal EverPure - in exclusiviteit verkrijgbaar bij Di
EverPure shampoo - € 8,99
EverPure conditioner - € 8,99
EverPure masker - € 8,99
EverPure verzorgende verstuiver UV protect - € 8,99
EverPure voedende fluide voor de haarpunten - € 14,49
Share:

5 opmerkingen

 1. Ik heb een masker uit de ever rich lijn, die is super fijn. Deze lijn ken ik nog niet maar ben wel nieuwschierig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Had er tot nu nog niet van gehoord. Klinkt wel goed, eh!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het masker gehad, erg fijn. Deze hele lijn verraste mij sowieso aangenaam! En Pure Riche (da's weer de volgende lijn) is eigenlijk nog beter. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben deze lijn volop aan het testen en ben heel erg blij met de shampoo en de conditioner!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de producten wel al eens gespot. De verpakking ziet er leuk uit vind ik. En dat is toch wel belangrijk. Het bepaalt voor mij vaak of iets koop of niet.

  Leuke review.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig