12 november 2013

FILMPJE: Princess tag


Of ik de princess tag eens kon doen? Ja, tuurlijk, waarom niet! Ik zag de tag al circuleren en het is geen geheim dat ik best wel wat high end make-up heb liggen. Of dat mij een prinses maakt, is natuurlijk een andere zaak ;-) Ik haalde mijn favorieten uit mijn Malm en deel ze vandaag met jullie.


Foundation: Estée Lauder Double Wear
Concealer: Sisley Phyto-Cernes Eclat
Poeder: Chanel Les Beiges
Bronzer: Guerlain Cray Terracotta
Blush: Chanel Horizon de Chanel
Highlighter: Dior Nude Shimmer
Oogschaduw: Urban Decay Naked 1, Naked 2 en Naked Basics
Oogpotlood: Bobbi Brown in Smoke 2
Mascara: YSL Volume Effet Faux Cils
Lipstick: Givenchy 
Gloss: Guerlain Gloss d'Enfer
Wenkbrauwen: Tweezerman pincet
Random: Viktor & Rolf Flowerbomb Extreme
Nagellak: Dior Vernis

Welke high end producten genieten jullie voorkeur?
Share:

14 opmerkingen

 1. Zalige tag he :) al die mooie luxe productjes. En wat een mooi witte tanden heb je! Ik zou niet zo goed staan met rode lipstick denk ik x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb nog niet genoeg high end om zo'n tag te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hihi, ik ben het die gevraagd had of je deze tag wilde doen. ik zat al enkele dagen ongeduldig te wachten ;)

  zelf heb ik al veel high-end producten gekocht nadat ik erover had gelezen op je blog. ik schat toch zeker zo'n 10 producten gaande van babor over (veel) estée lauder tot kenzoki en sisley. al zijn dat niet allemaal make-upproducten, er zit ook gezichtsverzorging bij :)

  van de producten die jij in het filmpje opsomt heb ik er 4 'krek' dezelfde.

  gebruik je ook soms spulletjes uit een 'nog hogere categorie' zoals la mer of la prairie? zelf heb ik een reiniger van Valmont en die is, vooral in de zomer, heel fijn. dit mede dankzij het verkoelende effect.

  enfin, een fijn filmpje ;)

  s-a-s-k-i-a  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige producten! :) vond het leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh I'm drooling so much over this video! I'm a big fan of Dior Vernis as well. They're so easy to apply, fast-drying, and long-lasting! Highlighter-wise I'm still using the one from Chanel's spring collection. It's by far the most subtle one I've seen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is echt een leuke tag! Ik heb er zeker van genoten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze tag past ZO bij jou :-) Leuk dat je hem gedaan hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke tag, en wat een prachtige producten heb je zeg WAUW!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig