16 november 2013

Sisley Supremÿa Yeux La Nuit

Sisley Supremÿa Yeux La Nuit

Als er een crème is waar ik wel mijn geld aan wil geven, is het wel oogcrème (al zal ik zeker en vast wenen als deze flacon leeg is). Ik ken heel wat betaalbare hydraterende dagcrèmes bijvoorbeeld, maar omdat mijn oogcontouren het bij mij altijd het eerst laten afweten (korte nachten, drukke dagen en genetische aanleg = donkere kringen, awoe!), heb ik nood aan iets dat die tere ooghuid oppept.

Sisley lanceerde onlangs een speciale nachtverzorging voor de ogen. Sypremÿa Yeux La Nuit creëert hele hoge verwachtingen: het werkt in op kringen, wallen, rimpels, lijntjes, slappe oogleden en een vermoeide oogopslag. Een hele uitdaging, die Sisley omvat in een nachtverzorging. Je huid is dan sowieso in regeneratie en dan is een extra boost eens zo doeltreffend. 

Sisley Supremÿa Yeux La Nuit

Centraal staat het Phyto-Complex LC12, waarrond dan andere werkstoffen worden gehangen die elk inwerken op een ander 'probleempje' rond de oogcontour.

Kringen en wallen worden bijvoorbeeld aangepakt met een trio van stimulerende, drainerende en verstevigende werkstoffen: açaï-extract is een anti-oxidant dat de donkere kringen verheldert; cafeïne-extract reduceert de vetophopingen die zorgen voor wallen en gistextract zorgt voor een verhoogde weerstand en detox van de haarvaatjes en dus voor een beter drainage.

De verslapte ooghuid en kraaienpootjes zijn dan weer tekenen van huidveroudering. En ook hier bevat Supremÿa Yeux La Nuit een aantal hulpmiddeltjes: haverzaadextract spant een 3D-netwerk over je huidoppervlak, zodat je onmiddellijk een liftend en glad gevoel krijgt; algenextract zorgt dan weer voor extra vocht in de huid en trekt het huidweefsel samen; peptiden stimuleren in de huid de aanmaak van collageen en versterkt zo terug de huidstructuur; adenosine tot slot heeft een gunstige invloed op kraaienpootjes en fronsrimpels.

Elke huid moet ook worden gevoed, dus bevat Supremÿa Yeux La Nuit de nodige stoffen (glycerine, pruimenpitolie, karitéboter en natuurlijke alpha-bisabolol) voor hydratatie, voeding, weerstand en verzachting van de huid.

Sisley Supremÿa Yeux La Nuit

Supremÿa Yeux is heel erg praktisch en hygiënisch verpakt: de luchtledige flacon werkt met een pompje en een half pompje biedt mij voldoende crème om mijn beide oogcontouren te behandelen. Aan de achterkant van de flacon kan je zien hoe ver je bent gevorderd, maar gelukkig kan ik er wel vrij zuinig mee omgaan. De bedoeling is dat je het product zowel onder als boven de ogen aanbrengt en zachtjes blijft inmasseren tot het product volledig wordt opgenomen door de huid. Zo'n masserende toepassing versterkt ook het drainerende effect en dat is net wat ik nodig heb.

Hoewel de formule heel verzorgend is, is de textuur dan weer redelijk licht en volledig parfumvrij. Dit is eerder een gelcrème of serumcrème, wat het wel heel fijn werken maakt. Eerst voelt het verfrissend aan op mijn oogcontour. Binnen de kortste tijd trekt de crème dan in en heb ik absoluut geen last van een zwaar aanvoelende of vettige huid. Toch biedt deze crème heel wat meer voeding dan de oogcrèmes die ik bijvoorbeeld 's morgens gebruik.

Het resultaat mag er zijn. Ik sta niet elke morgen voor de spiegel de kleur van mijn kringen te meten, maar ik merk dat mijn oogcontour minder opgezwollen en donker wordt als ik Supremÿa Yeux consequent gebruik. Helemaal verdwijnen zullen mijn donkere kringen helaas nooit, die genen van mij zijn niet te verslaan. Supremÿa Yeux helpt in elk geval wel om mij beter te doen voelen op dagen dat ik zonder make-up de deur uit ga.

Sisley Supremÿa Yeux La Nuit - 15 ml voor € 204,00
Share:

9 opmerkingen

 1. dat lijkt me een fijn product. mede doordat het blijkbaar een geltextuur heeft.

  zelf ontving ik vandaag in de parfumerie een staaltje van de sisleya eye and lip contour cream. ik ben er benieuwd naar, ook al kan ik nog een tijd verder met mijn guerlain oogproduct :)

  wat zitten er veel verzorgende bestanddelen in dit product, hé.

  fijn dat je er geen vettige huid van krijgt.

  ja, je hebt gelijk, als er 1 gebied van je gezicht is waarvan het de moeite waard is om in een crème te investeren, dan is het wel de tere huid onder de ogen ;) zelf heb ik gelukkig echter geen probleemhuid onder mijn ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahaha...... ja dit zal zeker wel wonderen..... doen maar sorry heb je ook een oogcréme die budgetvriendelijk is?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nogal vergeetachtig als het op oogcremes aankomt. Ik moet er echt eens werk van maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan ook niet zonder oogcrème, beter vooorkomen dan genezen :-) ! Deze van Sisley klinkt fijn, helaas past dat niet in mijn budget, haha :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor zo'n prijs zijn de donkere kringen dan toch wel volledig weg, hoop ik.Ik gebruik ook een oogcrème tegen donkere kringen, maar dan wel wat budgetvriendelijker. Ik kan niet zeggen dat ze volledig weg zijn, maar het is toch veel beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nele, welke creme gebruik jij? ik heb ook last van donkere kringen, maar 200 euro past niet in mijn budget...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is inderdaad een uitschieter. Ik ben bijvoorbeeld ook best tevreden van de Olaz Regenerist oogcrème, die in de drogisterij te koop is.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig