3 januari 2014

HEMA Passionate eau de toilette


Parfum bij HEMA, waarom niet? Onder het motto 'today I feel...' bracht HEMA een aantal geuren uit die perfect aansluiten bij je gevoel en humeur. Omdat de geuren ook erg betaalbaar zijn, kan je, als je dat zou willen, regelmatig eens wisselen van geur.

In totaal zijn er vijf geuren: Marvelous, Energetic, Passionate, Strong en Dreamy. Elke geur heeft bovendien een bijpassende schuimende douchegel en body lotion. Ik mocht er zelf eentje uitkiezen en op basis van de beschrijving ging ik voor Passionate.
De fluwelen harmonie van verleidelijk bloeiende bloemen gekruid met een vleug donker hout.
Perfect gekozen, zo blijkt, want Passionate is inderdaad een geurtje dat helemaal bij mij en mijn andere parfums past. Het is een bloemige geur, maar niet te fris of luchtig, wel warm en verleidelijk. Niet té verleidelijk en dus prima draagbaar, naar mijn aanvoelen. Ook niet té zoet, dat hout aan de basis zorgt voor de juiste balans.


De geur zelf blijft redelijk goed hangen. Ik denk zelf altijd in termen van werkdagen en dat houdt hij nog wel vol. Wil je het nog een avondje trekken, zou ik wel nog even bijsprayen voor je de deur uit gaat (al is dit alweer mijn persoonlijk aanvoelen).

Alle flacons zijn identiek: heel simpel, strak en luchtig, enkel de kleur van de opdruk en de verpakking verraadt dat het telkens gaat om een ander parfum. Elke geur kreeg namelijk ook zijn eigen kleurtje, wat het gemakkelijk te herkennen maakt. En natuurlijk is het gewoon te koop bij elk HEMA-filiaal, wat synoniem staat aan bereikbaar en betaalbaar.

HEMA today I feel... eau de toilette - 50 ml voor € 15,00
Share:

9 opmerkingen

 1. Leuk dat ze bij Hema nu ook parfums verkopen. Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond de Dreamy wel oké! Alleen blijft de geur niet zo lang op mijn huid, maar dat heb ik met duurdere parfums ook wel eens! Hangt van je huid af wss :) Maar voor 15 euro kan je al wel eens wat meer sprayen natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. grappig dat je ook in termen van werkdagen denkt! Zo heb ik een oogschaduwbasis getest! :D Als hij het de werkdag volhoud, vind ik het goed! ;)

  De geur klinkt wel lekker, maar wel wat zwaar. Ik ben echt van de zoete bloemige, fruitige geurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat ze bij Hema ook parfums verkopen! Ik ben alvast benieuwd naar de geurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het flesje spreekt me echt niet aan, maar bon, het is de geur die telt natuurlijk. En die klinkt best oke :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het flesje is inderdaad heel sober, maar hij lijkt me het proberen zeker waard! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had er pas geleden aan geroken en vindt het een heerlijke geur!
  Ze verkopen nu ook luxe artikelen op de make-up en de beautyafd.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me fijn, zo'n setje van parfum, bodylotion en douchegel. Leuk dat de Hema daar ook aan meedoet. Die soberheid zie je natuurlijk terug in de prijs. Fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De geuren van de douchemousses vind ik wel fijn dus als ik in de buurt ben ga eens snuffelen aan de parfums.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig