19 april 2014

SHOPLOG: Orly & Essie (again)


Aan dit tempo haal ik alles van mijn Londen-wishlist voor ik er geweest ben. Foei. Maar het aanzicht van Orly in de Lookiss Make-Up Store by Di deed mijn hart sneller slaan en het moest gewoon. Meant to be, enzo.


Ik spotte de Orly Color Care-lijn, de meer verzorgende of basisproducten, zeg maar. Polish Bond is een base coat die wat rubberachtig aanvoelt als hij droogt en daardoor je nagellak beter laat hechten. Hi Shine is dan weer een dunne, glanzende top coat die de nagellak tegelijk beschermt.


Maar waar ik vooral naar keek, waren de gekleurde nagellakken. Orly knows how to neon. Eigenlijk moet je ze in het echt zien, want de kleuren zijn geweldig en springen onmiddellijk in het oog. In deze post over de opening van de Lookiss store, zie je ze vrij waarheidsgetrouw en zie je ook meer kleuren voorbijkomen.

Links zie je Peach Pastel Neon, recht Coral Pink Neon. Vandaag heb ik Peach Pastel Neon voor het eerst gebruikt en het is écht heel erg neon. Ik had drie laagjes nodig en was verrast te zien dat hij mat opdroogt, maar met de Hi Shine was dat direct opgelost.

Met de nieuw gelanceerde Orly Color Care en Color Blast-lijnen maakt Orly een zijsprong naar de drogisterij. Je kan het vergelijken met wat Nicole by OPI voor de meer professionele OPI is of zoals Essie voor de consument een breder kwastje heeft, terwijl Essie voor de professionele gebruikers nog altijd met een dun kwastje wordt verkocht. Het formaat van de Color Care en Color Blast-lakken is iets kleiner (maar toch nog altijd een ruime 11 ml) en de gekleurde lakjes zijn ook wat goedkoper. Wat ze wel hebben behouden, is de typische rubberen Orly-dop, die je goede grip geeft als je je nagels verzorgt of lakt.


Oké en misschien kocht ik ook nog een flesje Essie Fiji. Ik gebruik deze kleur zó vaak, dat ik al bijna door mijn eerste flesje ben. Jep, I love it thát much. Dus was het alleen maar gerechtvaardigd dat ik voor opvolging zou zorgen.

Orly Color Care Polish Bond - 11 ml voor € 12,95
Orly Color Care Hi Shine - 11 ml voor € 12,95
Orly Color Blast Peach Pastel Neon - 11 ml voor € 9,95
Orly Color Blast Coral Pink Neon - 11 ml voor € 9,95
Essie Fiji - 13,5 ml voor € 11,99


BeautyLoves
Share:

13 opmerkingen

 1. Coral Pink Neon lijkt me een mooie felle kleur :-) Je hebt mooie nagellakken gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk zeg ! Hopelijk komt er gauw zo'n store in de West-Vlaanders ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Coral Pink Neon lijkt mij ook wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die neon kleurtjes zien er echt geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie kleurtjes lijk me! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie aankopen heb je gedaan :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super! Daar moet ik zeker eens passeren na't werk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie blog dat je hebt, leuk om nog een Vlaamse blog te ontdekken! :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig