4 mei 2014

Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor

Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor

Voor de Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor steek ik mijn hand in het vuur. En ik niet alleen, want al sedert 2000 is hij de onbetwiste nummer een van de Stylist Choice Awards, die wordt gestemd door 5 miljoen  kappers, en kaapt hij er telkens de titel weg van "Favorite Deep or Restorative Conditioner/Treatment".

Jaren geleden leerde ik het Amerikaanse Joico kennen omdat mijn kapster met het merk werkte. Het professionele merk bevat een aantal lijnen, maar de meest bekende en meteen meest uitgebouwde is de K-Pak, die uiterst geschikt is voor mensen met beschadigd haar.

Aangezien ik al die tijd ook al highlights in mijn haar laat aanbrengen, gebruikte ik K-Pak om mijn lokken optimaal te laten herstellen. Ik ben dus goed bekend met de (heerlijk geurende!) lijn: ik gebruikte al de shampoo en conditioner, deze Reconstructor en de Smoothing Balm (een stylingproduct). Ik ben trouwens ook fan van hun Body Luxe Root Lift, een superfijne en effectieve volumemousse. Door het bloggen probeer ik tegenwoordig veel andere producten uit, maar Joico heeft permanent een plekje in mijn hart veroverd.

Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor

De Reconstructor is het meest intensieve product in de K-Pak lijn: het is een five minute miracle, de ultieme herstellende verzorging die je haar bij wijze van spreken terug tot leven kan wekken. De combinatie van aminozuren in deze proteïneverzorging zorgt namelijk voor een diepgaand herstel en bouwt de keratine in je haar terug op.

Het is géén conditioner dus ik gebruik het op minder regelmatige basis, enkel wanneer mijn haar het nodig heeft. Ik breng het dan na de shampoo aan op mijn handdoekdroge haar (als ik de Reconstructor gebruik, laat ik mijn conditioner dus achterwege), laat het vijf minuten inwerken en spoel het dan uit. En de Reconstructor is héél effectief want ik voel onmiddellijk het verschil. Dit kan geen ander product met mijn haar; hoeveel andere geweldige merken ik intussen heb ontdekt, Joico's Reconstructor blijft uniek.

Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor - 150 ml voor € 29,95 bij de kapper of de gespecialiseerde groothandel


BeautyLoves
Share:

5 opmerkingen

 1. Zou m'n haar ook goed kunnen gebruiken. Ik heb het opgeschreven, wie weet staat het binnenkort ook in m'n badkamerkastje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw, dit klinkt echt bijna te mooi om te geloven. Ik vind de benaming trouwens best grappig... My sick twisted mind moest meteen aan iets vies denken bij Deep Penetrating, lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt heel erg goed! Deze zal in de zomer zeker van pas komen aangezien mijn haar dan net stro wordt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah, dit product heb ik ook. fijn spul, maar het product zelf vind ik iets te lopend. ik kan er niet zo goed mee werken. misschien ben ik wat onhandig ;) mijn kapster werkt met joico, en ze noemt dit product het neusje van de zalm :)

  nog een aanrader uit de k-pak lijn is de k-pak moisture intense hydrator (treatment for dry, damaged hair). een heerlijk, balsemachtig product is dat. goede kwaliteit met een lekkere geur :)

  dinsdag ga ik weer naar de kapster. ik kijk al uit naar de hoofdmassage ;D

  °*°*°

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig