29 juni 2014

My BeautyLoves: juni 2014


Ook al heb ik geen drie maanden vakantie meer (ik denk met weemoed terug aan mijn universiteitsdagen, boehoe), toch tel ik af naar de zomer (en naar mijn verlof). Het is bijna zover, dus werd het tijd om kort terug te blikken naar enkele producten die op mijn juni-lijstje staan.


Tangle Teezer
OPI Live.Love.Carnaval
Lush D'Fluff
REN Radiance Perfection Serum
Philosophy Microdelivery Exfoliating Facial Wash
Boscia Luminizing Black Mask
Hourglass Ambient Lighting Palette
Charlotte Tilbury Chic To Cheek blush in Love Glow


BeautyLoves
Share:

10 opmerkingen

 1. Roze gevaarte, lol :-) Ik ben ook fan van de Tangle Teezer! Dat OPI nagellakje is inderdaad heel tof, heel zomers yep.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi :)

  ja, die winkel in shopping 2 in genk ken ik ook ;) zelf heb ik een zwarte tangle teezer. een voordeel aan die borstel vind ik dat hij zo gemakkelijk te reinigen en af te spoelen is.

  wauw, je zegt dat je je opi lakje gaat opmaken tot de laatste druppel. dan moet je hem wel erg graag zien. misschien is dit voor jou dan wel dé opvolger van dior paradise, waarvan je 2 flesjes had? misschien moet je dit opi lakje dan ook maar beginnen inslaan :)

  de blush ziet er in alle opzichten prachtig uit.

  ik mis je lange filmpjes van enkele jaren geleden wel, moet ik zeggen. voor die filmpjes ging ik altijd op mijn gemak even zitten, fijn :D zie het als een compliment ;D

  je hebt in dit filmpje redelijk naturelle lippen. dat ben ik niet meer gewend, want de laatste tijd sprong je mond er echt uit door de mooie, felle kleurtjes :) die lipkleurtjes staan je super.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb daar ook een zwarte gekocht voor mijn vriend. Heel toevallig viel mijn oog erop toen ik door de Shopping liep, wist dus niet dat het ook zo gemakkelijk hier te koop was :-)

   Jep, deze is echt een favoriet. Ga nog even wachten met een back-up, maar misschien komt het er wel nog van ;-)

   Normaal gezien zijn de filmpjes ietsje langer, nu komt er nog een kortere aan (gewoon niet meer om te laten zien), maar daarna zullen ze terug hun normale lengte aannemen, hoor, geen zorgen!

   Verwijderen
 3. Ik heb nog gisteren voor de stand van Charlotte Tilburry gestaan.. En weer, net als de vorige keer in Londen, niks gekocht. Ik weet het niet, ik ben raar dat het mij niet zo aanspreekt... Want de verpakking en pigmentatie zijn inderdaad top.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook fan van D'Fluff en de Tangle Teezer! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan echt niet meer zonder mijn Tangle Teezer, echt ne miracle worker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo,

  In Hasselt bij Florale (minderbroedersstraat) kan je de tangle teezer ook kopen!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig