8 juni 2014

The Double Bun inspired by Nivea & Sally Brooks & win!


Zomers weer vraagt om een zomers kapsel! Vanavond zit ik hopelijk op een terrasje dus ik wilde graag iets dat het van 's ochtends tot 's avonds zou volhouden. Ik liet mij inspireren door de nieuwe zomertrends die International Hair Stylist Sally Brooks voor Nivea creëerde.


Ik koos voor The Double Bun, een opgestoken kapsel met de nodige Bardot feel: je krijgt redelijk wat volume en er zit ook een leuke twist in met die dubbele knot. Ik moet het zelf wel een beetje aanpassen, bij gebrek aan een korte frou, dus niets belet je om de trend de jouwe te maken. Je ziet mij de look recreëren in het filmpje, maar hieronder zie je nog eens de master herself, Sally Brooks, aan het werk.


Verdeel je haar in twee delen: zet het haar op de kruin even vast en maak met de rest een paardenstaart, ongeveer in het midden van je hoofd.


Toupeer het haar bovenop, vooral aan de wortels en rol het dan op in een de vorm van een mini-bijenkorf.


Zet de knot vast en zorg voor een glad effect. Toupeer dan de wortels van je paardenstaart, zo krijg je meer volume en kan je een mooiere knot maken.


Rol de staart van onder op in de vorm van een chignon en zet ook deze weer vast.


Nog een beetje haarspray voor de nodige hold, en klaar!


Nivea was bovendien zo vriendelijk om een pakketje voor jullie te voorzien. Ik mag iemand gelukkig maken met een volledig haarpakket met de Styling Spray Extra Strong, Strong Hold en Diamond Gloss, de Styling Mousse Flexible Curls en de Styling Cream.

Wat moet je ervoor doen? Zoals steeds is dit een winactie voor mijn lezers, dus volg mijn blog via Bloglovin' of onderaan via Google Friend Connect. Je kan mij daarnaast ook terugvinden op Facebook, Twitter en YouTube.

Stuur mij een mailtje op info [at] beautyloves.be om je deelname te bevestigen. Dan kan ik je meteen contacteren als je wint.

Sharing is caring! Je kan de winactie delen via Facebook en/of Twitter:
Facebook: Win een Nivea haircare pakket bij @BeautyLoves.be - meer info op http://www.beautyloves.be
Twitter: Win een Nivea haircare pakket bij @BeautyLovesBE - meer info op http://www.beautyloves.be

Deelnemen kan tot en met 15 juni, de winnaar krijgt op 16 juni 2014 van mij een mailtje. Succes!
Share:

7 opmerkingen

 1. En het zag er goed uit! Very pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi gedaan :) het is eens wat anders ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er anders uit maar ik vind het echt wel tof! Ik vrees wel dat mij dit niet zou lukken...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whoa, I wish I had this much hair styling skills! It's so pretty! I like the loose strands as well. It looks much more natural that way!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig