26 juli 2014

Ziaja skin & body

Ziaja

Na INGLOT heb ik nog meer Poolse beauty ontdekt, deze keer werd het de skincare van Ziaja, een merk dat zich richt op betaalbare en moderne verzorging gemaakt met natuurlijke en traditionele ingrediënten.

De producten worden verkocht via de Ziaja webshop en ze verzenden zonder problemen naar België. Het zachte prijskaartje is erg vriendelijk voor je portemonnee, dus het is misschien wel interessant om er te bestellen. Verpakkingsgewijs krijg ik een HEMA-vibe, trouwens: clean, strak en vooral gericht op het product zelf. Ik testte drie producten: twee uit de huidverzorging en een lichaamsproduct.

Ziaja

Zo gebruik ik dagelijks een toner, dus wilde ik ook wel eens de Phyto Activ Face Toner (€ 3,99) proberen en deze is specifiek voor de gevoelige huid met verwijde haarvaten. Ik heb niet meteen een gevoelige huid, maar rond mijn neusvleugels heb ik wel enkele rode en verwijde haarvaatjes. De alcoholvrije en geurloze Phyto Activ met provitamine B5 tonifiëert de huid en vermindert daarenboven de kans dat je haarvaatjes breken. Een basic, zachte toner, uiterst geschikt voor dagelijks gebruik en zeker ook eentje voor iedereen.

Ziaja

Ik houd ook van peelings en deze Marine Algae Smoothing Enzyme Peeling (€ 4,99) zag er wel goed uit. Zoiets is perfect om je dode huidcellen te verwijderen en die zachte huid terug boven te halen. Deze enzymepeeling is geschikt voor de droge en normale 30+ huid. Mijn huid is voor het overgrote deel normaal, dus voelde ik me aangesproken.

Je gebruikt deze blauwe peeling een of twee keer per week en laat het een klein kwartiertje inwerken. Afspoelen met warm water en tadaaa... Hoewel mijn huid babyzacht is (en dus verlost van de dode huidcellen), voelt hij niet droog aan. Niet mijn holy grail peeling , maar wel eentje die mag blijven meespelen. Mijn REN Glycolactic Radiance Renewal Mask staat nog steeds op nummer een. Hij is krachtiger, maar ook wel negen keer zo duur als deze van Ziaja en niet geschikt voor de gevoelige huid. De Marine Algae Smoothing Enzyme Peeling is iets minder krachtig maar wel nog effectief en - vooral - een pak goedkoper. Het fijne prijskaartje maakt deze zeker de moeite waard.Mijn lijf scrub ik met de Cocoa Butter Shower Scrub (€ 6,99), een pot vol jelly en kleine scrubdeeltjes en een zalige cacaobotergeur. Hij scrubt nog vrij zacht en dus kan je deze gerust twee tot drie keer per week gebruiken. Mijn voorraad vloog er dan ook door en je zag hem al passeren in dit filmpje. Die snelle passage is ook de reden waarom deze onderaan het lijstje belandt, met de twee gezichtsproducten kom je namelijk wat langer toe.

Geen slecht spul, die Ziaja. Ik oriënteer jullie vooral naar de peeling, die erg fijn geprijsd is en goed werkt. Ziaja heeft trouwens een gelijkaardige peeling, speciaal voor de gevoelige huid. De scrub en toner zijn niet slecht, goed zelfs, maar zijn mogelijks vervangbaar door producten die je niet per se online hoeft te bestellen.


BeautyLoves
Share:

6 opmerkingen

 1. Ik jen dit merk van VIP Box, vond hun haarverzorging ook wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het merk is mij totaal niet bekend, een enzymen peeling verkopen niet zo heel veel merken tegenwoordig meer. Het lijkt mij alsof die rage zo wat voorbij is, maar leuk om te zien dat dit merk er wel nog eentje heeft. Ik vind een enzymen peeling altijd wel iets voor iemand de een gevoelige huid heeft en niet te veel wel scrubben etc, maar toch graag de dode huidcelletjes verwijderd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken dit alles niet maar het klinkt geweldig ;-)

  Ik wens je een fijne dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zelf ook een paar producten van dit merk. Heb de heel Cocoa haarverzorgingslijn en drie body butters. Ben er echt wel content over.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook een paar producten aan het uittesten, en vind ze ook heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende dit merk niet, maar het klinkt wel fijn! En voor een zacht prijsje is het misschien wel eens de moeite om uit te proberen ja! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig