24 juli 2014

Tangle Teezer, I love you!

Tangle Teezer

Mijn zoektocht naar de Tangle Teezer bracht mij tot over het Kanaal. Wist ik veel dat je deze compacte borstel ook in België kon kopen. Na mijn Londen shoplog kreeg ik enkele tips (Pro Duo, kappersgroothandels, kleinere winkels) die ik voorheen nog niet kende. Wel goed nieuws voor wie hem nog wil kopen, natuurlijk.

Ik heb hem al gezien in het zwart en verschillende pastelkleuren en er is ook een miniversie van die je in je handtas kan steken, maar ik koos - uiteraard - voor de knalroze versie.

Tangle Teezer

Tangle Teezer

De Tangle Teezer ziet er vrij banaal uit, het is gewoon een plastieken borstel met korte pinnetjes die perfect in je hand past. Maar de manier waarop het gefabriceerd is, ontwart mijn natte haar perfect en het haalt er alle knopen er pijnloos en snel uit. Even borstelen van wortels tot punten en mijn haar is volledig gekamd. Ik heb mijn douchekam gewoon niet meer gebruikt, waarom zou ik ook? Hoe het werkt, geen idee, maar het werkt!

Je kan hem best bewaren met de pinnetjes naar boven toe, zodat ze niet beschadigd geraken. Hij werkt trouwens ook op droog haar, maar gebruik hem niet onder hitte. Om mijn haar te föhnen, gebruik ik dus nog gewoon een grote, ronde borstel.

Het is voor de rest ietsje rustiger op de blog, mijn excuses. Ik zit in mijn eerste week verlof en ik geniet gewoon van het warme weer. Hopelijk doen jullie dat ook!

Tangle Teezer - ongeveer € 15,00 - te koop bij verscheidene kappersgroot- en kleinhandels en online shops


BeautyLoves
Share:

9 opmerkingen

 1. Ik heb hem onlangs ook gekocht in de Urban Outfitters hier in Antwerpen op de Meir.
  Ondertussen gebruik ik enkel nog de Tangle Teezer, hij is echt enorm goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zelf heb ik een zwarte tangle teaser. ik kocht hem gewoon bij mijn kapster en ik woon nu niet bepaald in een grootstad ofzo :)

  oh ja, jammer dat het wat rustiger is op je blog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan er niet meer zonder! Ik vind het zelfs bizar dat het zo goed werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er heel handig uit!
  Geniet meer van je holiday en het is bij veel bloggers iets rustiger.

  Mooie dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I have the smaller one with a cover for my handbag which is great because otherwise the ends tend to get bent up :) I love the colour of yours though I am a little jealous haha mine is purple x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Met al die goede reviews vind ik het spijtig dat ik er onlangs eentje heb laten liggen in de winkelrekken! In Sluis kan je hem kopen voor 11 euro en omdat ik dacht dat het een beetje overroepen was, had ik hem gewoon laten liggen. Spijtig, die fout maak ik geen twee keer :p!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij komt altijd zo goed uit de bus bij bloggers, maar vind het wat duur voor een borstel. Misschien is het de techniek van korte en lange tanden die je haar zo makkelijk ontwart.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig