6 augustus 2014

L'Occitane Immortelle Brightening Essence & Eye Care & Mask Duo Brightening Correction

L'Occitane Immortelle Brightening

Het is mij altijd een waar genoegen om nieuwe L'Occitane producten te ontdekken. Mijn huid reageert er goed op en ik ervaar dat de producten ook staan voor wat ze beloven. Laatst gooide ik deze twee skincare goodies in de test en intussen zijn ze ook al in talloze filmpjes gepasseerd. Een teken dat ik ze met veel plezier gebruikt heb!

De Immortelle Brightening-producten zijn namelijk gericht op het verhelderen van je teint. Hiervoor combineren ze twee bloemen uit het Middellandse Zeegebied: essentiële olie van de Immortelle, die L'Occitane ook al gebruikt in andere anti-ageingproducten, en het verhelderend extract van de Bellis Perennis, oftewel het madeliefje.

L'Occitane Immortelle Brightening

Het serum, Brightening Essence, heeft dan ook een dubbele functie: enerzijds corrigeert het rimpels, anderzijds egaliseert het de teint. De essentiële olie van de Immortelle zorgt voor de nodige anti-ageing, en het madeliefjesextract en een derivaat van vitamine C verhelderen te teint en verzwakken pigmentvlekken. Ook het extract van Oost-Indische kers laten de huid oplichten en extracten van wintergreen stimuleren dan nog eens de natuurlijke exfoliëring van de huidcellen.

De Brightening Essence bestond trouwens al maar werd recent geherfomuleerd. Het zit in een superschattig en compact flesje met een mini-pipetje waarmee je zo goed als alles uit het flesje krijgt. De textuur is vrij waterachtig en fris, zodat je huid de ingrediënten gemakkelijk kan opnemen en je er ook niet te veel van nodig hebt. Je kan het serum 's morgens en 's avonds gebruiken, maar ik gebruik het liefst 's morgens, net omwille van het verhelderende en frisse effect. Ik weet dat een lekker geurende huidverzorging niet per se garant staat voor goede huidverzorging, maar toch: Brightening Essence ruikt lekker en da's een fijne plus!

L'Occitane Immortelle Brightening

L'Occitane Immortelle Brightening

Ook de Eye Care & Mask Duo Brightening Correction heeft dezelfde dubbele functie: het is zowel een ooggel als een oogmasker. Om de oogcontouren te verfrissen, werd de tube uitgerust met een verkoelende applicator die perfect gevormd is om in de ooghoek te passen. Ik duw er dan een beetje van de gel uit en masseer het zo in. Ik verkies het als ooggel omdat hij verfrist en verheldert, maar wil je dit echt als masker gebruiken, moet je iets meer opsmeren en dat een tiental minuutjes laten inwerken.

In dit rijtje favorieten vind je dit Brightening duo ook terug en in deze post ga ik dieper in op mijn oogverzorging. Doordat een aantal producten intussen leeg zijn, werden ze vervangen door nieuw testmateriaal, maar het principe blijft nog steeds hetzelfde.

L'Occitane Immortelle Brightening Essence - 30 ml voor € 54,00
L'Occitane Immortelle Eye Care & Mask Duo Brightening Correction - 15 ml voor € 36,00BeautyLoves
Share:

4 opmerkingen

 1. Dat klinkt geweldig het geeft je een oppepper ;-)
  Ik ga weleens naar de shop die dit verkoopt maar er ga er altijd zonder iets gekocht te hebben naar buiten.

  Fijne dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat serum is echt een opkikker voor mijn huid, weet niet precies waarom maar ik heb ook bijna niets dan positieve effecten van L'Occitane.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik nu een olie uit de nieuwe Divine Immortelle lijn die binnenkort uitkomt en daar ben ik echt laaiend enthousiast over. Deze twee lijken me ook toppertjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ze nu ook aan het uittesten en vind ze zeker fijn werken!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig