9 augustus 2014

Life behind the blog: vakantie deel 2


Ik mag er niet aan denken, maar mijn vakantie zit er bijna op. Tijd om de laatste foto's te bundelen! Geen vlog deze keer, maar de foto's spreken voor zich.

Nieuw testmateriaal: de Flavio-C lijn van Auriga. Belgisch en bejubeld, veelbelovend dus. Die avond aten we mosselen. Nu ben ik geen grand chef, maar dit is toch wel het gemakkelijkste gerecht ooit. Alles in een pot gooien, af en toe een keer opschudden en wachten. Bloemen mochten ook niet ontbreken en toen ik mijn mandje neerzette, viel het mij op dat ik precies in een bepaalde kleurenfamilie werkte.


Een kleine déjà-vu: Ikea! Jep. Alweer. In het tuincentrum kon ik de dag voordien geen geschikt (lees: betaalbaar en mooi) kruiden- en bloementafeltje vinden, dus werd het opnieuw een tripje Ikea. Ze hebben er zelf echte plantjes.
Weer op weg, deze keer naar Antwerpen. Voor de lunch belandden we bij Zao Wang, waar we drie rolls kozen. De reservatie verliep een beetje vreemd (de meneer aan de telefoon deed precies alsof hij ons nog ergens zou moeten proppen en ik echt wel heel erg laat belde, daar aangekomen bleek de zaal leeg en het terras bood nog voldoende plaats) maar de sushi maakte dat wel goed.
Eindelijk bezocht: de Hay store! Een beetje kleiner dan dat ik het in mijn hoofd had voorgesteld, maar wel schattig.


's Avonds stelde The Body Shop haar nieuwe lijn voor, met arganolie. Ik kreeg een kleine live test op mijn arm van de scrub, body butter en olie. Fijne producten die je later nog wel zal zien passeren op de blog, want ze zijn heerlijk! Deze lieve handcrèmes stonden er ook, zien jullie links die met honing staan? Yes! Ook nieuw en in de test: het oogconcentraat Drops of Youth met een heel speciale applicator. Op de terugweg naar de auto liepen we voorbij de nieuwe Chanel store. One day... een mens mag dromen.


The queen will see you now. Ik ging daarna voor lekkers bij Tasty Bowl (kip met paksoi en hoi sin saus, yummie!) en een ijsje van Ijs van de Smaak. En euh, nog meer lekkers, want bij Paplou in Hasselt vond ik deze chocolade, Tony's Chocolonely.


Over enkele maanden trouwt mijn beste vriendin en ik mag een van de getuigen zijn. We kregen elk een attent cadeautje met een superleuke inhoud. Daarna gingen we met z'n allen brunchen bij Le Pain Quotidien. Oh man, ik wil nog eens, want het was erg lekker! The boyfriend maakte pannenkoeken en dat was meteen goed voor twee dagen.


My new baby! Of toch een glimps ervan. We zijn eindelijk tot in Roermond geraakt, waar ze een outlet center hebben. Meestal gaan we naar Maasmechelen Village, maar in Roermond zijn er toch nog een aantal extra luxemerken. De Prada-winkel, bijvoorbeeld. Miu Miu is het kleine zusje van Prada en ik was blij verrast om te zien dat ze er ook Miu Miu verkochten.
Van Always kreeg ik een leuk shirt. Loop zoals een meisje. 't Zal nodig zijn, na al dat eten dat ik deze vakantie naar binnen gespeeld heb. Al was het regelmatig ook gewoon gezond, zoals deze salade met watermeloen, feta, rode ui en Kalamata-olijven. Yum.
Ik heb tijdens mijn vakantie niet zoveel geblogd, getuige de stapels persdossiers en rommel op mijn bureau. Tijd om daar iets aan te doen. Ik heb mijn fotoachterstand ingehaald en ben intussen door de verschillende teksten aan het grasduinen. Komt goed!


Home made cheese 'n bacon burgers, tot aan de broodjes toe. Veel te veel werk, trouwens. Volgende keer kopen we de broodjes gewoon. Maar wel lekker! De postbode bracht deze mand van Pantène en Tigra trok op inspectie. Ik vraag mij altijd af wat ze dan ruikt en waarom het zo interessant is. Al is ze ook wel eens graag gewoon lui. Gisteren gingen we dan nog een dagje ontspannen bij Sané in Tongeren. Sauna, jacuzzi en een algenpakking, ik kwam er herboren buiten.


BeautyLoves
Share:

13 opmerkingen

 1. Oh wauw, wat een heerlijke food photo's! Het gevoel wat je hebt over de Chanel winkel is zo herkenbaar. One day.. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die Tony's chocolaatjes heb ik al zo vaak liggen, in verschillende smaken... heb het steeds kunnen weerstaan, maar het wordt steeds lastiger :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vakantie gaat veel te snel voorbij hé... Maar leuke foto's, jullie hebben er van genoten, dat is het voornaamste!! En ik vond je kruiden-/plantentafeltje heel leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh leuk om te zien! En die Tony's chocolade moet ik nu echt eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alweer een hele toffe fotorecap. Tony's Chocolonely? That's funny :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. fijne fotocompilatie, mooie foto's.

  de tekst die erbij staat is ook altijd fijn om te lezen. je maakt er altijd zo'n fijn verhaaltje van ;)

  saskia ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een vakantie gaat vaak zo snel voorbij.
  Ik vindt het leuke foto's en wat een heerlijk eten.
  Fijn dat je naar het outlet center was geweest. Mooie tekst op het t-shirt.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Grasduinen in de "to do" list.. dat kennen we maar al te goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt er inderdaad een zalige vakantie op zitten zo te zien! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig