18 september 2014

Puur relaxen: Aspria Instituut by Sisley


De gebeden van Sisley liefhebbers werden verhoord: vandaag werd het allereerste exclusieve instituut van Sisley in België ingehuldigd en ik was een van de lucky few die het Aspria Instituut by Sisley vooraf mocht verkennen.Voor deze samenwerking viel de keuze van Sisley op de luxueuze sport- en wellnessclub, Aspria Avenue Louise. Zoals de naam verraadt, ligt Aspria Avenue Louise op de Brusselse Louizalaan, vlakbij het metrostation en zeer gemakkelijk te bereiken. Om gebruik te maken van het Aspria Instituut by Sisley hoef je trouwens geen Aspria-lid te zijn, al kan je in dat geval wel genieten van een voorkeurtarief.

Het Aspria Instituut by Sisley telt vijf verzorgings- en massageruimtes en ligt in het verlengde van de spa met jacuzzi, hamam en binnenzwembad. Sisley is natuurlijk expert in phyto-aromatische gelaats- en lichaamsverzorgingen en heeft de juiste knowhow die is aangepast aan elk huidtype. De verzorgingen bevatten massagetechnieken vanuit de hele wereld, met respect voor de lokale tradities, en worden gecombineerd met de heilzame eigenschappen van aromatherapie om lichaam en geest te herenigen. Ik werd er supergoed geholpen en mocht ervaren hoe de Sisley expertise in alle details terugkomt.


De Sisley verzorgingen kies je à la carte uit acht verschillende gelaatsverzorgingen en twee lichaamsverzorgingen. Je krijgt daarvoor enkele vragen voorgeschoteld over je huid en huidtype, welke resultaten je graag zou willen bereiken, enzovoort. Bij mij kwam naar voren dat ik iets wilde doen aan de donkere kringen rond mijn ogen, verder mijn teint wilde egaliseren en naar huis wilde gaan met een gehydrateerde huid. De lieftallige schoonheidsspecialiste stelde mij The Phyto-Aromatic Radiance Facial Treatment voor, wat mij als muziek in de oren klonk. Deze behandeling is ideaal om alle vermoeidheid en stress weg te werken en maakt je teint terug helder en egaal. Perfect!

Een uur lang werd ik onderworpen aan allerlei Sisley zaligheid, te beginnen met een relaxerende ademhalingsoefening met lavendel, zodat ik volledig ontspannen was. De dode huidcellen werden verwijderd, mijn huid werd verfrist en terwijl ik van een maskertje kon genieten, werden mijn armen getrakteerd op een massage. Na afloop spatte de éclat van mijn gezicht, zalig! Ook de volgende morgen zag ik nog duidelijk dat mijn teint egaal en fris was en mijn oogcontouren zagen er beduidend minder donker en vermoeid uit.
Als afsluiter kreeg ik nog een schoonheidssessie zodat ik met Sisley make-up op mijn snoet naar buiten kon. Ik was benieuwd naar de nieuwe Sisley Phyto Teint Expert foundation en vond dit de ideale gelegenheid om mijn kleur te laten matchen. Van de acht beschikbare kleuren was 1 Ivory mijn perfecte match. Mijn eerste indruk: de Phyto Teint Expert foundation geeft een hele mooie medium dekking en blendt supergemakkelijk in de huid. De formule combineert verzorging met een soft-focus effect en een lange houdbaarheid, zodat dit de perfecte foundation is voor de droge tot gemengde huid. Rond mijn neus en mond verdween de foundation wel wat sneller, dus daar zou ik zelf wat grondiger fixeren met poeder. Op mijn ogen werden twee kleuren uit de nieuwe Arty Paris herfstcollectie gebruikt en natuurlijk afgewerkt met de So Intense mascara.

Een dikke merci aan Aspria en Sisley voor de uitnodiging, mijn huid was na afloop erg happy!

Place to be:
Aspria Instituut by Sisley - Aspria Avenue Louise, Louizalaan 71b, 1050 Brussel


BeautyLoves
Twitter - Bloglovin' - YouTube - Instagram - Facebook

Credit foto 1-2-3: Sisley
Share:

7 opmerkingen

 1. Reacties
  1. Haha, ja, een foto van het resultaat zou dit artikeltje afmaken ;)

   Verwijderen
  2. Sorry ladies! Ik had mijn camera mee voor een vlogje en heb daarom geen aparte foto getrokken, maar ik was echt niet tevreden met het resultaat van het filmpje. Les geleerd voor volgende keer :-)

   Verwijderen
 2. Lijkt me echt zalig. Genieten in pure luxe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je het daar mocht gaan verkennen. Ziet er gewoon zalig uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig