27 oktober 2014

Dior Vernis: 121 Lili - 775 Star - 796 Carré Bleu - 902 Bar

Dior Vernis

De Dior nagellakjes zijn een voorbeeld voor andere high end nagellak. De formule en houdbaarheid is altijd top en ze hebben de trend gezet met hun geweldige brede, platte en afgeronde kwastjes waarmee je heel gemakkelijk kan lakken. Vandaag deel ik een aantal nieuwe en limited edition kleuren die ik leerde kennen tijdens de voorstelling van de najaarsmake-up.

Dior Vernis

Dior Vernis

Dior Vernis 121 Lili

Dior Vernis 121 Lili: een hele mooie, draagbare everyday nude. Hij doet mij denken aan Charnelle, een kleur die ik bijna volledig heb opgebruikt en die volgens mij intussen niet meer te koop is. Als je dus iets gelijkaardigs zoekt, is Lili een bijna dupe. Snel zijn is de boodschap, want Lili is limited edition!

Dior Vernis 775 Star

Dior Vernis 775 Star: Star is geen gewone rode kleur, ik bespeur er wat bessenroze in, wat de kleur weer wat meer dimensie geeft. Ook limited edition!

Dior Vernis 796 Carré Bleu

Dior Vernis 796 Carré Bleu: ook in de zomercollectie bracht Dior een blauwe nagellak uit, toen nog een echt matrozenblauw, Sailor. Carré Bleu is dan de limited edition herfstvariant, een donker en vol jeansblauw. Een gemakkelijk type blauw om te dragen, maar toch met de nodige edge.

Dior Vernis 902 Bar

Dior Vernis 902 Bar: zwart is een tricky kleur voor mij. Ik vind Bar echt een classy kleur die perfect past bij mijn wat kortere nagels, maar ik ben het niet gewend om mezelf te zien met een zwarte lak. Meestal houd ik het bij donkerpaars of antraciet, dus bij Bar heb ik de eerste dagen regelmatig naar mijn eigen nagels zitten kijken. Nochtans is het effect wel mooi en Bar is dan ook het enige lakje uit deze rij dat vast in het assortiment komt.

Dior Vernis in 121 Lili / 775 Star / 796 Carré Bleu / 902 Bar - 10 ml voor € 26,35


BeautyLoves
Share:

12 opmerkingen

 1. Allemaal kleurtjes om bij te kwijlen :) Bar en Lili vind ik echt schitterend!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk, zo'n reeks swatches tesamen.

  de kleur star heb ik zelf ook :)

  carré bleu en bar zijn niet mijn ding, maar lili is wel nog te overwegen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Star is right up my alley! De andere kleuren zijn niet zo mijn ding. Zwart, ik heb mij er nog nooit aan gewaagd...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lili is mijn favoriet! :D Zo mooi! en ik hou van nude nails en van Dior! Score! :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lili is echt een geweldig mooi nudekleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat nude kleurtje vind ik heel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw ik vind alle kleuren erg mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toen ik de flesjes zag staan dacht ik dat ze een matkleur hadden, maar nee wat een verrassing, dat is niet zo...de rode tint vin ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt al deze kleurtjes zien er super uit!
  Is het alleen de nagellak of heb je er nog een topcoat over gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Elien, dit zijn swatches zonder top coat, dus enkel de nagellak.

   Verwijderen
  2. Ooh super, geeft een hele mooie glow dan!
   Denk dat ik er mij dan ook ééntje ga aanschaffen ;-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig