26 oktober 2014

Win: Auriga FLAVO-C Serum

Auriga FLAVO-C

Las je gisteren mijn review van de Auriga FLAVO-C producten en werd je nieuwsgierig naar het merk? Dan heb je geluk, want ik mag drie exemplaren van het FLAVO-C Serum weggeven!

Het FLAVO-C Serum viert dit jaar zijn 15e verjaardag, dus reden genoeg om het te vieren. Dat het al zo lang meedraait, wil ook wel wat zeggen over de ingrediƫnten en de werking ervan. Ik geef drie exemplaren weg: een via de blog, een op Instagram en een op Twitter. Je kan en mag meedoen op elk kanaal om je kansen te verhogen, maar je kan uiteraard maar een keer winnen.

Deelnemen via de blog is supersimpel: stuur mij een mailtje op info [at] beautyloves.be om je deelname te bevestigen en je bent klaar!

Via mijn Instagram-profiel kan je ook meedoen: repost de Instagram-foto, tekst en hashtags van het Auriga FLAVO-C Serum en vergeet mij niet te taggen - @beautylovesbe.

Via mijn Twitter-profiel werkt het gelijkaardig: retweet de tekst, hashtags en foto van het Auriga FLAVO-C Serum in mijn Twitter feed - @beautylovesbe.

Je kan deelnemen tot en met zaterdag 1 november 2014, de drie winnaars krijgen de dag erna een berichtje via mail, Twitter of Instagram. Succes!


BeautyLoves
Share:

5 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig