2 december 2014

Maasmechelen Village: Step into the story... (& win!)

Maasmechelen Village

Het winterdecor van Maasmechelen Village nodigt je uit om het sprookje te ontdekken en dat is exact wat ik er afgelopen zondag deed. Samen met enkele andere bloggers stoomde ik me klaar voor een dagje chic outlet shopping.

Het shopwalhalla van Maasmechelen Village ligt in het oosten van het land, niet zo ver van Nederland en Duitsland en al helemaal niet ver van mijn deur. Hoewel ik er al meermaals ben geweest, weet Maasmechelen Village mij keer op keer te verrassen met nieuw geopende winkels en een mooi assortiment.

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Een van mijn favorieten: L'Occitane. Heel het jaar door vind je hier producten uit de vaste collectie en stockrestjes van limited editions. Van klein tot groot, er ligt wat voor elk budget. De zalige handcrèmes met honing heb ik er helaas nooit gevonden, al ga ik toch elke keer eens piepen - je weet maar nooit! Voor de eindejaarsfeesten zijn er nu trouwens ook hele toffe cadeautjes in mooie dozen, perfect voor onder de kerstboom.

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Nog zo'n topper: UGG. Ooit begonnen als een pop-up store, maar nu gewoon een gevestigde waarde. Het is er zelfs aanschuiven voor de winkel om binnen te kunnen! Dat is niet eens overdreven, want de kortingen zijn erg de moeite en zo is het ook gewoon aangenamer vertoeven in de winkel. 

Ik spotte er deze leuke sloffen voor in huis (superwarm!) en ook de oorwarmers sprongen direct in het oog. Ik ga zelf met de wagen naar het werk dus ik kan ze eigenlijk niet echt gebruiken, maar ik vond ze geweldig!

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

But first, food! Bloggers en eten, het is een gouden combinatie. Uiteraard voor de nodige energie - spendin' all my money - maar bovendien zorgt het ook voor een stroom aan Instagram-foto's. Ellis Gourmet Burger was the place to be. Lekkere homemade ice tea, een hapje, de Ellis Special Bacon (rundsgehakt, cheddar, spek) en een kommetje versgemaakte frietjes... ik was helemaal in mijn nopjes! Een dessertje ging er toen niet meer in, maar in de late namiddag liet ik mij de latte met witte chocolade smaken bij Mea Cuppa. Hmm!

Maasmechelen Village

Volgende stop: de VIP-ruimte waar we enkele opdrachtjes kregen. De missie: foto's trekken in thema om zo gift cards te winnen voor onszelf en extra gift cards voor onze lezers. Ik ging voor mooie accessoires van Michael Kors, een flinke portie Kerstmis bij Villeroy & Boch en een winterse tenue bij Protest. Een uurtje later zat de missie erop en kon ik mij tot een van de gelukkige winnaars rekenen. Ik won dus een gift card voor mezelf en eentje voor jullie, hoera!

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Met veel plezier mag ik nu even in de huid van Sinterklaas en de kerstman kruipen. Ik geef een gift card ter waarde van € 50,00 weg waarmee je kan gaan shoppen bij Maasmechelen Village. De kaart is een jaar geldig, dus je hebt alle tijd om een tripje in te plannen.

Wat moet je ervoor doen? Zoals steeds is dit een winactie voor mijn lezers, dus volg mijn blog via Bloglovin' of onderaan via Google Friend Connect. Je kan mij daarnaast ook terugvinden op Facebook, Twitter en YouTube.

Stuur mij een mailtje op info [at] beautyloves.be om je deelname te bevestigen. Dan kan ik je meteen contacteren als je wint.

Sharing is caring! Je kan de winactie delen via Facebook en/of Twitter:
 • Facebook: Win een Maasmechelen Village gift card bij @BeautyLoves.be - meer info op http://www.beautyloves.be
 • Twitter: Win een Maasmechelen Village gift card bij @BeautyLovesBE - meer info op http://www.beautyloves.be
Deelnemen kan tot en met 8 december, de winnaar ontvangt op 9 december 2014 bericht. Succes!


BeautyLoves
Share:

11 opmerkingen

 1. Leuk om te zien! Ben er nog nooit geweest, maar misschien moet ik er verandering in brengen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG, die hamburger ziet er lekker uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind de ugg sloffen met de rits bovenop wel mooi :)

  zelf ben ik eigenlijk nog helemaal niet in 'eindejaarsfeestenmodus'. ik wil me nog vasthouden aan de zomer ;D

  bij ellis moet ik toch ook eens gaan eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allereerst: Kei goed gedaan met die foto opdrachtjes zeg! Dikke merci alvast om ook een bon voor een van ons te winnen :D
  Verder: Whoop whoop, 50 euro daar kan je al iets leuks mee kopen voor jezelf!
  Ik ga mee doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm die burger ziet er verdikke goed uit. Ook al is het 9u 's ochtends :D En wat ziet Maasmechelen er gezellig uit! Geweldig hoe ze altijd in thema gaan :)

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een paar van de foto's zag ik al op Twitter voorbij komen. Toffe recap! Leuke dag denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 50 euro bij Maasmechelen : daar speek ik graag voor mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk en ik doe heel graag mee ;-)
  Ik volg je op al je soc.med.k..
  Ben daar nog nooit geweest en nu maar duimen dat daar binnenkort verandering in zal komen.....
  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk zeg. Ik doe heel graag mee en mij e-mail is al naar jou onderweg. Het boekentafereel van je eerste foto is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. MM Village is altijd een bezoekje waard! Ik werk op 5 min daar vandaan maar ik ben nog niet langsgeweest. Volgend weekend breng ik een bezoekje, dus die bon zou goed van pas komen ;)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 11. damn net te laat gelezen! ben dol op maasmechelen village en wil al tijden ugg slofjes halen maar mn portemonnee huilt bij de gedachte :p

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig