27 januari 2015

Life behind the blog: januari 2015We begonnen de maand met een nieuwjaarsdrink in de stad. Mijn getuige was er ook en ze gaf me dit boek mee, dat ze zelf kocht toen ze ging trouwen. Ik was er vrij snel door en moet zeggen dat ik niet erg onder de indruk was. Het was allemaal nogal... vanzelfsprekend. De enige tip waar ik iets aan had, was om op de uitnodigingen de nabijgelegen parkeergelegenheid te vermelden.


Een trots momentje, toen de officiële By Terry Instagram-account mijn fotootje een hartje gaf. Het ging over deze Baume de Rose, waar ik een review over schreef.


Een verjaardagsfeestje in thema - sci-fi & fantasy - leverde dit tafereel op. Meet (wo)Man In Black en haar alien.


En toen was er dessert! Chocolate overdose, for sure. Er waren nog veel cupcakes over, dus we kregen een lading mee om het weekend door te komen. Die met citroen - hij staat een beetje verscholen op de foto - vond ik superlekker! Ze zijn helaas niet homemade, dus ik heb geen recept te pakken gekregen. Maar voor wie interesse heeft, je kan ze kopen bij gelato & cupcake bar Kokozi.Twee keer Le Pain Quotidien, deze maand. Een keertje na een shopdag - hello, muntthee en cheesecake met bosvruchten - en een keertje als lunch met een Toscaans bord vol lekkernijen, vlak voor een mini-shoppingske. Ik vind het brood er trouwens superlekker, ze hebben allerlei soorten met zuurdesem en dat is in een gewone supermarkt niet zo gemakkelijk te vinden. Wanneer ik er ben, profiteer ik er dus van :-)


Dit is trouwens het resultaat van dat mini-shoppingske: een Fix+ in maxi en mini van bij MAC, een YSL Volume Effet Faux Cils mascara en een nagellakje uit de Dior lentecollectie. Ik kreeg er nog twee kleine staaltjes bij van een Givenchy serum, altijd fijn om nieuwe verzorging uit te proberen. De Fix+ is precies van verpakking veranderd, vroeger was de flacon doorzichtig en nu is hij ijzig mat. Wel mooi!


Na een dagje Roermond Outlet stond dit op tafel. Niet voor ons alleen, trouwens, deze schotel was voor vier personen en er was nog meer dan genoeg over. Doggybag sushi for everyone!
Wat ik precies kocht in Roermond, passeert de komende weken of maanden nog wel op de blog, maar voorlopig blijft het nog eventjes geheim.


Ik moet leren naar het weerbericht te kijken, want dit was onverwachts. Gelukkig was het meeste verdwenen tegen de tijd dat ik terug moest gaan werken!


Tigra was ook niet happy met de sneeuw en drukte haar snoet diep in het fleece deken.


Mijn nieuwe koosnaam is Future Wife. Met dank aan Digitransfer kon ik dat ook - letterlijk - zwart op wit laten zetten, haha! 't Was in totaal twee minuutjes werk - shirt kiezen, lettertype kiezen, tekst inplanten en klaar! Enkele dagen later had ik mijn trui in huis en ik ga deze nog vaak dragen, dat weet ik nu al :D


BeautyLoves
Share:

12 opmerkingen

 1. Leuke foto's! HEY IK VOLG JE NU haha! was even grappig om mijzelf in je feed te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoveel toffe foto's, die trui is geweldig!! En muntthee en cheesecake, mijn favorieten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hilarisch die trui! Haha, het staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's heb je gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben razend benieuwd naar wat je kocht in Roermond. Geduld hebben, Saskia :D

  Hopelijk blijft de sneeuw nu een beetje achterwege ;)

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's!
  Prachtige sweater heb je aan met leuke tekst ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, coole trui! :-) En oh my, die cupcake... *kwijl*

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh je hebt het boek al zie ik nu :) leuke foto's en leuke sweater!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig