26 januari 2015

Dior Kingdom of Colors: Eclosion & Glory

Dior Vernis Eclosion & Glory

Eind januari en ik kan de lente bij-na grijpen. Mijn vingertoppen doen alvast hun best én ze mogen zich al hullen in de leukste lentekleuren. Bij Dior ontvangt men de lente op koninklijke wijze, met een collectie die zich Kingdom of Colors mag noemen.

Kingdom of Colors bevat een amalgaam aan sprankelende lentekleuren. Geen overdreven focus op pastel, maar een hutsepot van fel, sprankelend en fris. En ik viel stante pede voor de nagellak, want dat blijft toch een van de gemakkelijkste manieren om een felle kleur te dragen.

Dior Vernis 660 Glory

Dior Vernis 660 Glory

Glory nagellak deed mij meteen denken aan Paradise, een van mijn ultieme favorieten. Van Paradise heb zelfs twee flesjes volledig opgemaakt en ik vind het nog steeds jammer dat ik hem niet opnieuw kan kopen. Limited editions... zucht. Maar dus, terug naar Glory! Ik kocht hem afgelopen zaterdag en moest hem onmiddellijk inwijden. Officieel een roze met een vleugje koraalrood en dat is een perfecte beschrijving. Net wat donkerder dan Paradise (geen exact dupe, helaas) en hoewel ook Glory semi-transparant is, was Paradise meer een jelly finish die mat opdroogde. Glory blijft echter mooi glanzen en mijn manicure is klaar na slechts een enkel laagje, geweldig!

Het koude weer pleegt trouwens een echt aanslag op mijn handen. Ik blijf maar smeren en ze blijven zo droog. Ik ben opnieuw begonnen met een nagelriemkuur, want dat is overduidelijk nog eens nodig. Tot zover mijn zaagintermezzo.

Dior Blossoming Top Coat 001 Eclosion

Dior Blossoming Top Coat 001 Eclosion

De Blossoming Top Coat in Eclosion geeft dan eerder het verfijnde bloesemeffect met een bommetje confetti in pasteltinten. Ik spot hele fijne streepjes, dikkere rechthoekjes en hexagonalen in geel, groen, blauw, lila en wit. Als je de nagellak een beetje 'legt', kan je de confetti vrij goed sturen en opbouwen. Wel ietsje moeilijker te verwijderen dan gewone nagellak, al is dit absoluut niet zo rampzalig als echte glitternagellak.

Ik val in herhaling, maar het moet gezegd: ik ben nog steeds dol op de nagellakkwastjes van Dior. Ze zijn stevig, niet te lang en mooi vierkantig aan de top, wat het lakken supergemakkelijk maakt. De formule en houdbaarheid zijn ook altijd heel erg goed dus in mijn ogen verdient Dior hiervoor alle lof.

Dior Kingdom of Colors - verkrijgbaar in de parfumerie
Dior Blossoming Top Coat in 001 Eclosion - 10 ml voor € 27,78
Dior Vernis in 660 Glory - 10 ml voor € 27,05


BeautyLoves
Share:

10 opmerkingen

 1. Ik kijk ook zo uit naar de lente en de zomer :) Het is nu putteke winter en ik heb zelfs de zomer van vorig jaar nog niet kunnen loslaten, oeps ;)

  Ik wil Glory ook graag hebben :) Toen ik afgelopen zaterdag in mijn favoriete parfumeriën ben gaan kijken, was de lentecollectie van Dior en dus ook dit lakje nog niet binnengekomen. Grmbl.. Uit woede heb ik dan maar 4 andere lakjes gekocht, nl. 2 roze van OPI en 2 roze van Collistar :D

  Hopelijk kan je Paradise een beetje vergeten nu je Glory aan je collectie kon toevoegen ;)

  Hihi, 'zaagintermezzo'

  En inderdaad, de kwastjes van de Dior lakjes zijn echt goed. The best eigenlijk.

  Fijne dag verder ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je omschrijft Glory als roze met koraalrood. Zit er ook een vleugje oranje in of helemaal niet? Want een vleugje oranje erin zou bij mij de doorslag geven of ik hem koop of net niet koop ;)

   Verwijderen
  2. Hmm, nee, oranje zie ik er niet in terug :-)

   Verwijderen
  3. Ah fijn, geen oranje.

   Hopelijk heb je veel plezier van je lakje. Evenveel als van je Paradise lakje :)

   Verwijderen
 2. Wauw, de nagellak en topcoat zijn prachtig en die gaan op mijn shoplist ;-)
  Laat het voorjaar maar komen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah dat roze kleurtje erg mooi! Helemaal mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig