8 februari 2015

Makeup snapshot: Dior Kingdom of Colors


Ken je dat? Je hebt nieuwe make-up in huis en wilt er direct mee spelen. Dat had ik ook met de nieuwe spulletjes van Dior Kingdom of Colors

First things first: de basis. Ik probeerde een nieuwe primer van The Body Shop. Wonderblur (30 ml voor € 19,00) zit in een compacte tube en is een soort van siliconengel die heel zacht over je huid uitsmeert. Ideaal om alle oneffenheden weg te werken en het hydrateert, matteert en egaliseert dankzij de edelweiss stamcellen en fair trade babassu-olie. Je moet wel tegen het 'siliconegevoel' van Wonderblur kunnen. Ik heb er zelf geen last van, maar ik weet dat sommige mensen dat niet graag op hun gezicht gebruiken. Het ruikt trouwens wel lekker. Dat is uiteraard geen vereiste, maar zeker ook geen slechte eigenschap want het maakt mijn make-up aanbrengen net dat beetje aangenamer. Veel heb je er niet van nodig, ongeveer een erwtje groot is voldoende en ik concentreer het op en net rond met T-zone, waar mijn make-up het normaliter het eerst laat afweten. Op zich hoef je er geen make-up over te gebruiken, dan zorgt Wonderblur voor een soort van diffuus effect - poriën, waar? - maar dat is niet waar ik het voor gebruik dus ik ging verder met Diorskin Star Foundation. Ik mixte wee pompjes van 020 Beige Clair en een pompje 010 Ivoire om mijn perfecte kleur te krijgen. Ook voor mijn concealer koos ik de Diorskin Star concealer, maar die staat niet op de foto.

Ik poederde af met Laura Mercier Secret Brightening Powder en Givenchy Poudre Première en maakte mijn oogleden klaar met een beetje Too Faced Shadow Insurance en MAC Paint Pot in Painterly, mijn holy grail combinatie!

Nog steeds ben ik verzot op dit paletje van Charlotte Tilbury. De paarse tinten van The Uptown Girl complimenteren mijn bruine ogen en ik houd van de glans in deze oogschaduw. Mijn Diorshow Art Pen houdt het nog steeds goed vol en ook deze Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara ging nog een rondje mee. Niet lang meer, hierna werd hij vervangen door een nieuwe tube Chanel Le Volume en daar ben ik alleen maar blij om. Sumptuous Extreme is geen slechte mascara, maar intussen heb ik gewoon andere chouchoukes dus vind ik het niet erg om deze te laten gaan.

Ik warmde de contouren van mijn gezicht wat op met NARS Laguna bronzer en ging voor een frisse blos met Diorblush in Cherry Glow. Intimiderend in de pan, maar heel fris op de wangen! En omdat ik dan toch al voor veel glans was gegaan, ging ik voluit met Chanel Camélia de Plumes highlighter. Een beetje daarvan op mijn jukbeenderen en ik kan de hele wereld aan, haha.

Als afwerking een zacht en fris kleurtje op de lippen, met Rouge Dior Baume in Belle de Printemps. Die kreeg van jullie al een dikke duim omhoog en ik geef jullie geen ongelijk. Een face of the day van deze makeup snapshot zie je trouwens in dit artikel, dan heb je er een idee van hoe alles er tesamen uitziet.


BeautyLoves
Share:

6 opmerkingen

 1. Dat begrijp ik inderdaad heel goed!
  Fijne make-up en het ziet er zo mooi uit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat palette van Charlotte Tilbury is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie producten gebruik je

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige producten!! Ik wil heel graag eens een Charlotte Tilbury product, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook fan van de wonderblur! Fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig