22 maart 2015

#BoostYourPositivity: win een personal assistent!


Een tijdje geleden deed ik mee met de bloggersuitdaging van Activia, met de inmiddels welbekende hashtag #BoostYourPositivity. Heel wat bloggers lieten wekelijks hun visie los over vier weekthema's: Inner & Self, Energy & Positivity, Day to Day en Destress & Relax.

Het was heel leuk om lezen, die hersenspinsels van andere bloggers, carrièrevrouwen, mama's, leuke madammen die ook allemaal een huishouden proberen runnen en daarnaast op een of andere manier nog eens met hun blog bezig zijn. Hashtag tijd tekort, denk ik dan.


Inmiddels is de uitdaging voorbij en hoewel ik niet op de bloggersbrunch aanwezig kon zijn, is het nog niet voorbij! Activia gooit er nog eens een winactie tegenaan. Want al die vrouwen die zoveel te doen hebben... die verdienen gewoon een personal assistent! 

In het filmpje zie je al enkele lucky ladies die zo'n personal assistent ter beschikking kregen en kan je doorklikken naar Activia om zelf ook een personal assistent te winnen. Ik vraag mij af wat ik meneer eerst zou laten doen, de was, de strijk of de poets?
Share:

2 opmerkingen

  1. Bij mij zou het de garage zijn :D wat leuk! Maar ik denk dat er meer mensen zijn die een personal assistent nodig hebben dan ik, dus ik geef hen graag de kans!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn huishouden. Ik heb er zelf niet genoeg de tijd in een dag! Een extra paar handen zou echt helpen

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig