22 maart 2015

Hair care & routine

Hair care & routine

Met welke producten ik mijn haar was en verzorg en hoe ik het föhn? Dat kom je vandaag te weten!

Ik denk trouwens niet dat ik iets speciaals doe, maar er was vraag naar, dus voilà. Ik ben nog steeds op zoek naar een goede, ronde brushborstel met stevige grip, dus als je tips hebt... shoot!

Share:

7 opmerkingen

 1. Leuke video! Ik heb ook heel fijn haar. Mijn haar wordt dus ook snel verzwaard en mist volume. Ik was mijn haar ook 2x met shampoo. En dan conditioner inderdaad. Dat masker van Kerastase is inderdaad lekker! Ik gebruik het ook af en toe. Ik zou eigenlijk ook weer eens mousse moeten beginnen gebruiken. Ik gebruik amper stylingproducten. Die warmtecontrole van jouw haardroger vind ik wel interessant. Niet dat ik mijn haar vaak fohn, hoor, ik laat 't meestal gewoon drogen aan de lucht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje. Je gebruikt mooie producten en je verzorgt je haar goed ;)

  Maar nee, je bent in mijn ogen geen vuilaard omdat je je haren 'slechts' 2 keren per week wast. Ik doe zelf immers net hetzelfde :D

  Wat ziet je haar er vlak na het fohnen leuk uit. Zo donzig en wollig, hihi <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, nog een vraagje.. Mogen we weten wat je kocht bij de 21% actie bij ici paris xl? Ik las namelijk dat je een bestelling hebt geplaatst en ik vind jouw hauls altijd zo fijn ^^

   Verwijderen
  2. Ik ga er een shoplog van opnemen! 't Zal wel voor volgend weekend zijn, maar het komt dus nog online :-)

   Verwijderen
  3. Heerlijk, een shoplog van jou :) Ik kijk er naar uit ^^

   Een goede start van de werkweek gewenst voor morgen ;)

   Saskia

   Verwijderen
 3. Heel leuk filmpje. Die conditioner van lush ga ik zeker eens proberen. Ik was diegene die vroeg naar je routine en is echt super dat je hiermee rekening houdt! Echt tof! Heb zelf fijn haar en daarom is het voor mij zo interessant. Grtn, Annemijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super! Bedankt voor de suggestie en fijn dat je er wat aan hebt gehad.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig