21 maart 2015

Bourjois Nude Sensation & Trio Nude Smoky

Bourjois Nude Sensation - Trio Smoky Nude

In mijn laatste makeup snapshot zag je al deze Bourjois nieuwigheden voorbijkomen. Ik ging voor een lichte variant van de smoky look.

Basis van de dag was deze Bourjois Nude Sensation foundation. Nadeel is dat je deze enkel kan kopen in vier kleuren, maar nummer 41 Fair Nude werkt wel perfect voor mijn huidskleur. Toen ik het potje voor het eerst opendraaide, verschoot ik een beetje, maar op mijn huid komt hij belange niet zo donker over als in het potje en is het zelfs de juiste match. Goed testen is dus de boodschap!

Het is een hele lichte, luchtige mousse die ik zelf verkies aan te brengen met een kabuki bufferkwast, à la Zoeva Silk Finish Brush of in geval van #feelingspendy, de Bobbi Brown Full Coverage Face Brush. Daarmee kan ik alles goed inwerken, maar het eindresultaat blijft steeds heel naturel en vederlicht aanvoelen. De Nude Sensation foundation geeft een lichte tot medium dekking zonder dat ik op mijn gezicht nog extra concealer moet gebruiken - ik gebruikte twee laagjes en mijn huid is mooi egaal, maar je ziet nog wel sproetjes door de foundation piepen - en de finish is als satijn. Ik poeder altijd nog een beetje af, maar als je een drogere huid hebt, is dat volgens mij zelfs niet meer nodig. Ondanks het vederlichte gevoel, houdt deze foundation heel erg mooi en vrij goed op mijn huid. Op het einde van de dag zie ik het wel wat vervagen rond de neusvleugels en mond, maar dat vind ik niet abnormaal, ik zit nu eenmaal vaak aan mijn gezicht.

Bourjois Nude Sensation - Trio Nude Smoky

Even gelukkig ben ik met deze twee oogschaduwpaletjes! De Trio Nude Smoky in Sable Show en Rose Boudoir hebben mij aangenaam verrast. Ik ben sowieso fan van neutrale kleurtjes, dus dat zat meteen snor. Het liefst van al gebruik ik ze tegelijkertijd. Rose Boudoir heeft voor mij een perfecte highlighter en bij Sable Show vind ik dan weer de ideale transitiekleur. De andere kleuren gebruik ik dan naar believen, de lichtere kleuren op het ooglid, de diepere kleuren in de arcadeboog en buitenste ooghoek. De doosjes zijn ook enorm compact, wat ze ideale reismaatjes maakt.

Bourjois Nude Sensation - Trio Nude Smoky

Bourjois Nude Sensation - Trio Nude Smoky

Hier zie je alle producten nog eens in actie: de Nude Sensation foundation op mijn gezicht en de twee kleuren van de Trio Nude Smoky op mijn oogleden. Het geeft een frisse, naturelle look die toch perfect mijn oneffenheden wegwerkt. In combinatie met een frisse blush en lipstick of -gloss vind ik het een perfecte lentelook!

Bourjois Nude Sensation - slechts vier tinten - 18 ml voor €14,99
Trio Nude Smoky in Rose Boudoir en Sable Show - 2,3 g € 13,49
Verkrijgbaar bij o.a. drogisterijen, Inno en ICI Paris XL
Share:

8 opmerkingen

 1. Ik vind de palettes er echt goed uit zien, veel beter dan verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die paletjes heel mooi, zachte kleuren maar erg veel pigment :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lipstick! Welke is het?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook eentje van Bourjois, de nieuwe Rouge Edition Aqua Laque in de kleur Babe Idole. Komt morgen iets over online!

   Verwijderen
 4. Wat een mooie loook heb je ermee gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het staat je heel mooi!
  Ben wel bang dat je op mijn geteinte huid de bruine teinten niet zal zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bourjois Nude sensation nu bij DI aan -20% op de kop kunnen tikken
  Ben benieuwd :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig