30 april 2015

Dior Gloss Rouge Brillant


Alles komt terug. Zo ook Dior Rouge Brillant, een remake van de allereerste Dior lipgloss uit 1981. Intussen zijn de vereisten van de consument wat veranderd, dus werd het tijd voor een eigentijdse update.

In maart ging ik naar de voorstelling van de lijn - meer (sfeer)foto's daarvan vind je op mijn Facebook-pagina - en kon ik de 12 nieuwe kleuren bewonderen. Allemaal kleuren in de nude, roze en rode kleurschakeringen mét bijpassende kleuren in de Rouge Dior lipstick voor wie wilt layeren om de kleur net iets intenser te maken.

Het interessante aan de Rouge Brillant is dat het een soort van vloeibare lippenbalsem is met een stevige dosis kleur en glans. Géén vloeibare lipstick, maar wel ietsje dekkender dan een gewone gloss. Ook géén plakkerige gloss of de typische waterige Dior-gloss, wél een vloeibare balsem. Hoewel er drie verzorgende oliën in zitten, voelt Rouge Brillant flinterdun en comfortabel op je lippen, ik vind dat de kleur een soort van samensmelt en een wordt met je eigen lipkleur terwijl het supergoed aan je lippen hecht.


Bonheur - Victoire - Darling - Dior Rouge

Als je de applicator uit de tube haalt, zie je duidelijk wat product zitten in het ingebouwde reservoir. Dat moet ervoor zorgen dat je exact de perfecte hoeveelheid gloss neemt, die je dan zonder problemen kan aanbrengen. Een laagje is volstaat voor een lichte dekking maar voor de dekking zoals op de foto's hieronder heb je twee applicaties nodig.Van de twaalf kleuren zijn er vier zogenaamde it-kleuren die extra in de spotlight staan. Startpunt is 999 Dior Rouge, het iconische en klassieke rood dat nooit uit de mode gaat.Geen rood, maar nog steeds een redelijk felle kleur is deze fuchsia 775 Darling.Er zijn ook twee lichtere kleuren. 808 Victoire is een hele zachte oranje koraaltint, maar is wel ietsje warmer dan de andere kleuren.468 Bonheur is een koeler, zacht lichtroze dat ik goed kan gebruiken als everyday gloss.Vier it-kleuren in de gloss, dus ook vier it-kleuren in de nagellak. Startpunt is het iconische rood van Rouge 999, waarna Peter Philips telkens gewerkt heeft met halve tinten. Zo is er grote favoriet Corail 899 die ik zelf niet heb, maar die ik wel liet aanbrengen op het event en die ook op Instagram in de smaak viel. Pink 599 bevat al meer roze en Rose 499 is dan een superlichtroze voor de perfect manicure. Hier zie je de vier kleuren nog eens op een rij.

De hele Rouge Brillant lijnt ligt al sedert 1 april in de parfumerie!

Dior Gloss Rouge Dior Brillant - 6 ml voor € 38,03
Dior Vernis - 10 ml voor € 27,06
Share:

5 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig