29 april 2015

Bobbi Brown Full Coverage Face Brush

Bobbi Brown Full Coverage Face Brush

Toen ik jaren geleden met make-up begon, had ik amper kwasten - hé, je moet ergens beginnen, niet? Af en toe kocht ik een nieuwe kwast, en gestaag breidde ik mijn collectie uit. Intussen vind je op mijn toilettafel een mengeling van MAC, Zoeva en Real Techniques, maar dit is mijn allereerste Bobbi Brown kwast.

Petje af voor deze Bobbi Brown Full Coverage Face Brush. Ik zag hem online verschijnen en viel voor de kabukivorm die volgens mij perfect zou zijn voor foundation. En jaaa... ik had gelijk!

Ik kocht hem bij de Bobbi Brown counter bij Parfuma in Antwerpen. Niet verschieten als je hem in het echt ziet, want qua omvang is het best een kleintje. Niet zozeer de haren zelf, maar wel het handvat en dat blijkt best handig om te hanteren of om mee te nemen.

De haartjes zijn heel erg dicht en geschikt voor zowel poeder als liquide vorm. Ze zijn tevens superzacht maar wat mij vooral opvalt is hoe weinig product deze kwast 'opslorpt'. Net alsof het mijn foundation meeneemt, verdeelt en dan simpelweg netjes op mijn huid achterlaat. Met de afgeronde kabukivorm kan ik mijn foundation goed inwerken en de finish is gewoonweg heel erg mooi en dekkend. Dat maakt een naam als Full Coverage Face Brush heel erg goed gekozen! Ik heb hem nu een dikke twee maanden in gebruik, redelijk vaak gewassen en hij blijft netjes in model. En hoewel ik een aantal foundationkwasten heb, staat de Bobbi Brown Full Coverage Face Brush met stip op een.

Bobbi Brown Full Coverage Face Brush - € 45,00 bij Parfuma.com
Share:

10 opmerkingen

 1. Deze staat al een tijdje op mijn wishlist en ik moet morgen in Antwerpen zijn.... Ik denk dat deze mee nr huis komt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit soort kwasten heel fijn werken! Deze zou ik best willen proberen, maar die prijs he, toch zonde als je al soortgelijke dingen hebt staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt mij een fijne kwast, alleen ik heb nog niet van die zulke dure kwasten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I have never tried any Bobbie Brown brushes! They look great quality though x

  Phoebe | Phoebe’s Diaries

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat klinkt goed :) De foto vind ik trouwens echt wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de Sephora-dupe van deze! Hoewel deze kwast écht keihard op m'n wishlist staat, won dit keer de portemonee-ratio over de spendy-mindset!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan zo blij worden van mooie kwasten

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze kwast al enkele jaren. Echt een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig