7 april 2015

My BeautyLoves: maart 2015

My BeautyLoves

Vorige maand skipte ik My BeautyLoves, dus vandaag krijg je een dubbele portie, met een filmpje over favoriete en meest gebruikte producten van februari én maart.

Let's go!


Estée Lauder Hydrationist serum
Bio Beauté by Nuxe Rebalancing Cleasing Gel
Bio Beauté by Nuxe Rebalancing Smooting Lotion
Bio Beauté by Nuxe Multi-Correcting Rebalancing Cream
L'Oréal Professionnel Tecni.Art Full Volume Extra haarmousse
Kérastase K Laque Noire haarspray
Share:

6 opmerkingen

 1. Mooie lipstick draag je in deze video. Jij bent echt een EL fan eh :-) Dat serum heb ik nog niet geprobeerd. De Baume de Rose van By Terry klinkt goed, hoe je de textuur beschrijft, hmmmm :-) Die mascara klinkt ook super. Ik hou van volume maar 't moet wel naturel en fluttery zijn. Die nieuwe Guerlain Terracotta poeders zie ik de laatste weken overal, ik word er echt wel heel benieuwd naar. Zo'n warme subtiele glow spreekt mij ook wel aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, valt het op dat ik EL fan ben? :D
   Ja, de Baume de Rose is écht fijn, en gelukkig ook wel zuinig.

   Verwijderen
 2. Fijne favorieten! Die Guerlain bronzer ziet er echt zo mooi uit! :-) En herkenbaar, ik laat ook altijd alles vallen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er komen weer enkele mooie producten voorbij in het filmpje :)

  Kan het zijn dat het Estée Lauder hydrationist serum niet meer in de parfumerie te krijgen is? Gisteren wilde ik het namelijk eens van dichtbij bekijken, maar de verkoopster in de parfumerie zei me dat dit serum al een hele tijd niet meer te koop is. Dat zou jammer zijn, want ik zou het misschien wel een fijne aanvulling vinden op mijn hydrationist dagcrème ;)

  Daag :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei?! Ik heb het vorig jaar ergens gekocht, maar dat heeft even in mijn badkamerkast gelegen, voor ik er effectief aan begonnen ben. Zouden ze dat intussen uit de handel gehaald hebben? Zo jammer!!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig