16 april 2015

Filorga Perfect+ Serum

Filorga Perfect+ Serum

Voilà, een cadeautje van Filorga: perfectie in een flesje. De naam kon niet sprekender zijn - wat dacht je van Perfect + Perfect Skin Serum?

Het witte, melkachtige serum zit in een gecoat glazen flesje en bedien je met een pipetje. Superzuinig en ik neem normaal gezien twee dosissen, dan heb ik voldoende voor mijn gezicht en nek. Het product heeft een voor mij typische Filorga-geur, een beetje medisch, labo-achtig, maar dat trekt onmiddellijk weg vanaf het moment dat ik het serum begin aan te brengen.

Het Perfect + Serum heeft een drievoudige werking, te beginnen met kraaienpootjes en de huidkorrel. Een trio actieve stoffen (een skin-booster, een peeling-like ingrediënt en het Filorga-ingrediënt NCTF dat gekend is uit de mesotherapie) stimuleert de huidvernieuwing en strijkt de huid glad. Op korte termijn (lees: direct nadat je het serum hebt aangebracht) zie je ook nog een ander verschil, want het lijkt wel alsof het Perfect + Serum een blurrend effect heeft. Mijn poriën zijn minder zichtbaar en mijn huid wordt opvallend matter. Een van mijn collega's heeft een vettere huid en is net daarom dol op het Perfect + Serum, zij gebruikt het daarom vooral overdag, terwijl ik het Perfect + Serum heb ingevoegd in mijn avondroutine. Tot slot bevat het serum een plantaardige werkstof die moet zorgen voor een bonne minne effect, en daarom lees je in de handleiding ook om na gebruik je handen te wassen. Van dat natuurlijke bruinende effect merk ik zelf weinig, ik heb ook nog nooit vlekken op mijn handen gehad. Nochtans ben ik vrij bleek en had ik verwacht er wel iets van te merken. Voor mij zorgt het Perfect + Serum vooral voor een verschil op vlak van egaliseren en verfijnen van mijn huid en uiteraard zie ik ook direct het matterende effect.

Filorga Perfct+ serum - 30 ml voor € 54,90 bij ICI Paris XL en de apotheek
Share:

2 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig