28 april 2015

What's in my bag: april 2015

What's in my bag

Eentje op verzoek, deze what's in my bag. Of ik Mary Poppins-gewijs een halve inboedel in mijn handtas heb of het eerder een minimalistische inhoud is, zie je in het filmpje!

Share:

7 opmerkingen

 1. Prachtige tas! Ik hou ook van kortere straps. Je portefeuille matcht er ook mooi mee, hehe. Slim dat je oordopjes bij hebt. Ik slaap daar mee maar verder neem ik ze nooit ergens mee naartoe. Van die handgel heb ik ook altijd bij. Die handcreme van L'Occitane is echt zalig vind ik, lekker dik en rijk, en inderdaad handig van formaat. Die Lip Perfectors zijn inderdaad super, geweldig voor everyday.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt echt een hele mooie tas! Je neemt hele fijne producten mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een leuke tip om van de klantenkaarten af te geraken: de app fid me. Je kan je klantenkaarten inscannen, en je hoeft enkel nog je gsm mee te sleuren. Bespaart mezelf alvast wat extra ruimte in mijn handtas. Gr An

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, goede tip! Moet dat eens van dichtbij bekijken dan, die app. Want amai, al die klantenkaarten! :-)

   Verwijderen
 4. Leuke video, en toffe spullen heb je bij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk filmpje! Die Clarins Lip Perfectors zijn echt fijn hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig